Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A fiúk miért hugyoznak az utcán?

A fiúk miért hugyoznak az utcán?

Figyelt kérdés
A fiú barátim is sokszor ott intézik, esténként a deákon is nagyon sok srácot látok éppen a dolgát végezni. Nem zavarja őket? nem félnek h meglátják őket? vagy ezt menőnek tartják?

2013. júl. 20. 20:29
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
és nem gondoljátok hogy ez gáz ha más emberek látják miközben csináljátok? azért ez elég undorító sztem nyilvánosan...
2013. júl. 20. 20:45
 12/21 anonim ***** válasza:
36%

20:34, ha ez kell ahhoz hogy a közvécék díjmentesek legyenek, akkor legyen csak húgyszag. A kutyaszar, és a kipufogógáz is büdös, ezek ellen mégse tesznek semmit.

Ha meglátják a bagettemet, kit zavar? Egyet láttak, mindet látták...

2013. júl. 20. 20:47
 13/21 anonim ***** válasza:
75%
Csak az igénytelen prolik hugyoznak az utcán. Az ilyeneknek odahugyoznék a lábtörlőjére viszonzásul, hadd legyen már az ő kapuja előtt is húgyszag.
2013. júl. 21. 05:04
 14/21 anonim ***** válasza:
egyszer hugyoztam az utcán, akkor is kifogtam, hogy pont arra jöjjenek a rendőrök, 5000 ft-os csekk jár érte
2013. júl. 21. 09:23
 15/21 anonim válasza:
29%
de és ha meglátja most nem is értem ha pisilni kell akkor pisilni kell ez nem magamutogatás vagy paranoia hogy meglátnak csak pisilni kell és cső, nekünk lényegesen könnyebb ennyi
2013. júl. 21. 11:46
 16/21 anonim válasza:

Európa legbunkóbb népe lettünk azzal, hogy nagyvárosainkból eltüntettük a "zöld villamosokat"!

A Laján túl ha fizetned kell egy étteremben akkor a kapott 50 Centes bónt beváltják a büfében.

Jó lenne a hülyeségek mellett ezt átvenni az átkos nyugattól.

2013. júl. 21. 15:19
 17/21 anonim ***** válasza:
53%
mert a érfiak nak könyebb :D tiis meg tehet nétek csak akor mgeröszakolna titeket a sok csöves :(
2013. júl. 21. 19:58
 18/21 anonim ***** válasza:
53%
Mert pisilniük kell! :P No de viccet félre téve. Nyílván sokszor adódik, olyan helyzet, hogy nincs hova elmenni akkor inkább elintézik a természetben. Vagy nem akarnak fizetni a hugyozásért, plussz még pénz sincs náluk. Akkor csak így odlaható meg. Nem? : )
2013. aug. 23. 00:25
 19/21 anonim válasza:
53%
Férfi dolog terület meglyelölése mármint a hímeknél.
2015. okt. 3. 23:48
 20/21 anonim ***** válasza:
68%
Persze területmegjelölés. :D Mert magukak akarják a bokor környékét.
2015. okt. 4. 12:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!