Fastresponse kérdése:
Szerintetek szégyellni való a Heterókromia szerezek be egy kontaklencsét?
Figyelt kérdés
Az lenne a gondom,hogy ami szint adja meg a szemnek az nekem keveredik és hol barna hol zöld és nagyon rossz mikor valaki a szemembe néz ,mert olyan mintha mutáns lennék. A kétt szemem egyforma csak maga a szem színem kevert. Ti mit tennétek a helyemben?2013. júl. 6. 00:39
11/13 anonim válasza:
Nekem nagyon szép mélybarna szemem van, de szerintem szívesen cserélnék veled, ha mód nyílna rá. Nehogy eszedbe jusson bármivel is palástolni!
12/13 Cunt*-* válasza:
ÚÚRISTEN! Hát te hülye vagy. Balz meg én ölnénk érte..>< (neki kontaktlencséje van) ( [link] )FHUUU inkább legyél büszke, ne szégyelld, nem mutáns vagy, hanem szekksziii! :33
13/13 anonim válasza:
akkor velem cseréljetek, nekem világoskék és fényre szinte teljesen kifehéredik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!