Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért melegezi, bántja mindenk...

Miért melegezi, bántja mindenki a One Direction-t, amikor barátnőjük van?

Figyelt kérdés
2013. júl. 2. 12:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
71%

Figyelj kérdező, pont leszarják, hogy bnőjük van, oké?

Jézus megmondta, fát a terméséről ismered meg! Ha ezek bxzinak néznek ki, akkor bxzik, tiszta? Nincs ezzel semmi gond, én mondjuk pont leszarom, hogy a f4sz melyik oldalán szeretnek állni, de ne akard már itt gyk-n védelmezni a kis tinisztárjaid, mert még nevetségesebbé válsz ezzel! Többségünk átlátja ezt a 13 éves kislány vagyok, betámadták a harmadrangu tokio hotel szerü sztárjaim, megyek és a védelmére sietek szindrómát, és éppen ezért segítünk neked, pár év múltán te is nevetni fogsz ezeken! Pont ezért ne csináld ezt, szeresd őket, csak csendben! OK?

2013. júl. 3. 08:31
 12/19 A kérdező kommentje:

1. 17 éves vagyok.

2. én se szeretem őket, nem vagyok fan, irhattam volna ide más példát is, a lényeg az, hogy miért bánt mindenki mindenkit, akit nem szeret.

3. nagy butaságot irtál, az írásodból és a flegma stílusodból is lejön, hogy max. 15 éves vagy.:)

2013. júl. 3. 10:03
 13/19 anonim ***** válasza:

Akkor vegyük fel a stílusod

1, szereted őket, minek tagadod? Nem foglalkoznával velük, ha nem így lenne

2, adjál hozzá még úgy 10-et

3, ha a kis tinik, mint te is, nem azzal lennének elfoglalva, hogy olyan embereket bálványoznak, akik semmivel sem különbek a többitől, akkor nyilván nem idegesítenének senkit. Bár én nem tudom kik ezek, és nem nagyon érdekel, de abban teljesen biztos vagyok, hogy valami nyálas, épületes bxzibanda, hasonlóan az elmúlt 10-15évben elterjedt tini bálványokhoz. Egyik sem tartott tovább pár évnél, nem hiába! Ez sem fog! Ahelyett, hogy igényes, igazi csillagokat bálványoznának a hozzád hasonló tinik, mindig kiszemelik maguknak az ilyen 2éves hulló csillagokat, aztán meg évekkel később, amikor már felnőttek valamennyire szidják azokat, akik olyanok, mint ők voltak hajdanán! Majd rájössz te is, csak kikell járnod az általános iskolát!

2013. júl. 3. 11:14
 14/19 A kérdező kommentje:
nagyon buta vagy :D látod, nem is ismered őket, de biztos van benne hogy valami bxzi banda :D innen latszik az ertelmi szinted. ja es 25 evesen ilyen "kis tinikkel" vitatkozol, mint en?:D (Y)
2013. júl. 3. 12:33
 15/19 A kérdező kommentje:
egyebkent ez most olyan, hogy te is veluk foglalkozol jelenleg, akkor te is szereted oket?:D egy biztos: te 25 evesen itt gornyedsz a geped felett, es gyakorikerdeseken vitatkozol, egy "kis tinivel", addig ők turneznak, autogrammokat osztogatnak. ES EZ AZ, AMIT TE SOHA AZ ELETBE NEM FOGSZ ELERNI!:) ennyi
2013. júl. 3. 12:38
 16/19 anonim ***** válasza:
Figyelj... :D Csomó képvan ahol puszit adnak egymásnak,CSÓKOLÓZNAK meg fogdossák egymást. Ha én egy búza híresség lennék akkor biztos,hogy egy barátnővel leplezném. Főleg,hogy a mai p.csáknak bejönnek ezek a kis langyipetik...
2013. júl. 4. 18:11
 17/19 Cunt*-* válasza:

Mert az, ha valakit le buz!znak azt nem feltétlenül úgy gondolják, hogy homoszexuálisak. PL. amikor aztmondják, h egy köcsög g-ci vagy, akkor sem arra gondolnak, h agyagvázának nézel ki. :D

Másrészt olyan fényképeket tweeteltek amiben egymás szájából lógnak ki. :D Harmadikként pedig annyi tiszteletet nem érdemelnek, hogy a melegek köreikbe fogadják őket. :'D Nem vagyok annak a híve, hogy fikázzam a másik stílusát, de ez amit ők csinálnak nem zene. Szövegeket sem tudnak írni, csak annyit, h szeretlek szép vagy csókolj meg...ohh..yeah. :D Tehát semmilyen szempontból sem zenészek, csak média által kreállt f-szkalapok és ha már keményebb zenéről van szó, hallottatok Mitch Lucker-ről? Na. Azért szemközt tudnám őket köpni aztán felgyújtani mindet az idióta rajongóikkal együtt. c: Ennyit erről. c:

2013. júl. 19. 16:36
 18/19 Meskó Krisztián válasza:
14 éves vagyok,metált hallgatok (slipknot) és én is azért melegezem le őket mert nem elég kemény és szerintem nyálas!
2014. jún. 8. 22:12
 19/19 anonim ***** válasza:
Azért mert rengeteg ember féltékeny a hírességükre és sikerükre. Mindenki lemaradt a What Makes You Beautiful-nál. Szerencsétlenek még csak 16 éves kölykök voltak, nem volt saját daluk, odanyomták eléjük ezt a dalt,hogy énekeljék el, ők pedig megtették. Igen, tipikus sláger dal lett nem több, de az emberek nem képesek észrevenni,hogy a fiúk már rég túlléptek ezen a szinten, saját dalokat írnak, amik már igazán nagyszerűek és eredetiek. Az pedig,hogy valaki nem az ordibálós metált szereti az miért baj? Igen,vannak lassú, szép szerelmes számaik IS, nem csak ordítanak a mikrofonba az üvöltő,dallam nélküli "zenére". Mindenkinek más a stílusa,ez miért baj? És aki operaénekes? Az is b*zi,mert a hangi adottságai ehhez a műfajhoz passzolnak.... néha úgy érzem 15 évesen érettebben tudok gondolkodni mint az átlagos felnőttek,mert ilyen válaszokat csak a szocializálatlan emberek írnak.
2015. okt. 22. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!