Facebookon mért akar mindenki többnek látszani, mint ami?
Sajnos így van, többnek akarnak látszani, mint a valóság. Nekem barátnőm volt olyan, akinek az számított kb hogy legyen kint hogy kapcsolatban, legyen kint közös fotó, közös háttérkép, anyuci is lájkoljon be mindent, és egyenként végigkérdezte ki az aki lájkolta a képünket.
Igazából ezek után bárki kérdi, azt mondom hogy facebookom bocsi de nincs.
mert ez egy ilyen világ.
banatosblog.blog.hu tessék, itt az én véleményem.
A gyakorikérdéseken sem egészséges mindent elolvasni...
Ennyi erővel azokat is lenézheti bárki, mint ahogy itt teszik sokan azokkal, akik facebook-oznak.
Mind a kettőt a helyén kell kezelni és akkor hasznos.
Én büszke vagyok arra, hogy nincs nekem, pedig a 14-15 éves korombelieknek majdnem mindenkinek van.
Sajnos könnyen függővé lehet válni. Nem tudom, hogy vagy vele, de az én kiskoromban nagyon sok netes nevelde volt. Tudod, amikor virtuális kutyákat, cicákat, tündéreket stb... lehetett nevelni meg foglalkozni velük, mint most a Pou. Én akkor szinte mindegyikre regisztráltam (9-10 éves lehettem) és naponta 4-szer-5-ször ellenőriztem. Így utólag visszagondolva jöttem rá, hogy hajlamos vagyok ,,függővé" válni.
Ezért nem is csináltam fb-t, amikor menő lett. Persze hasznos valamilyen szinten, de majdnem mindenkit beszippant. Számomra a mai fb generáció irritáló és visszataszító. Lehet lepontozni, de inkább haljak meg egyedül, mint egy ,,páwa" fiúval a legújabb Jack Daniels-es pólómban. Mert YOLO meg Swag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!