Láttam egy képet a neten és kiborultam. Ez valami betegség?
Figyelt kérdés
[link] Annyira kiborított, hogy azóta a testem ég és viszket, mindenhol. A szívem úgy ver, hogy majd kiugrik a mellkasomból és légszomjam van. Nem 1 órája, nem 2, hanem reggel óta. Ez a kép mindig befurakodik az agyamba és mindig úgy érzem, mintha kukacok mászkálnának a testemben. Ez valami bizarr fóbia, vagy mi ez? Tudom, hogy létezik olyan, hogy trypophobia, de nem minen lyuktól irtózom. Pl a sajttól nem, vagy ha a sütiben van lyuk, csokiban, ilyesmi, de pl a méh kaptár. Ááá és most ez a kép.... ha szabályos lyukak lennének meg nem lenne bennük semmi, nem tudom. Talán még akkor is áááá de rossz. :/ Nem tini vagyok már, szóval ez nem ilyen tinikori marhaság.2013. jún. 27. 13:24
11/17 Justicar válasza:
12/17 anonim válasza:
Megértelek,a méhkaptárral kapcsolatban nekem is voltak ilyen érzéseim,önmagában még nem is a kaptár,de amikor láttam,hogy ki-be mászkálnak benne a rovarok...és más hasonló dolgokkal is így voltam,ahol férgek rovarok populációja nyüzsgött.Ne foglalkozz vele,és nem fog zavarni,ennyi.És ne gondold kórósnak.
13/17 anonim válasza:
Azt hittem csak én vagyok ilyen, furcsa is volt hogy ilyenektől rettegek....de látom más is van, így megnyugodtam. Én a virágoktól és kaptáraktól nem rettegek, de az emberi bőrön található lyukaktól igen. Elborzaszt valamiért. Tegnap este bukkantam rá h pontosan mi is ez, és a képek amiket láttam....le kellett feküdnöm mert rám jött a hányinger. Kerüljük az ilyen képeket, én is azt teszem mától kezdve, főleg h most már tudom mi a neve....áááááá sokkos vagyok....
14/17 anonim válasza:
Megnyugtatott, hogy ez nem csak engem borított ki... :O
Meg az is, hogy nem létezik :D
15/17 anonim válasza:
Emberen elhelyezkedő lyukaktól való félelem XD Ti sem gyakran kúrtok puncikat :D
16/17 anonim válasza:
Ti mind lányok meg kamaszok vagytok, igaz? Nem kötözködésképppen, de érett férfiaktól még sosem hallottam volna, hogy féltek volna abnormális dolgoktól. Van egy volt osztálytársam, aki negyedikben a gomboktól félt, az gyerekszemmel nagyon vicces volt.
17/17 anonim válasza:
Utolsó; igenis vannak komoly fóbiák. A sógorom egy férfias férfi,mégis retteg a szárnyasoktól! Annyit se szabad neki mondani,hogy Madártej!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!