Mi a véleményetek Kasza Tibiről?
Nem volt vele semmi bajom, igazából ma sem lenne, de egyszer láttam egy videót ahol nagyon megutáltatta magát velem.
Valami szépségverseny volt, ahol a hajdú meg ő zsűrizték a lányokat. És hát volt egy kislány, aki az átlagnál teltebb volt (nem kövér, de látszott, hogy van rajta mit fogni), és maga a riportvideó is erre volt kihegyezve, hogy a kislány megmutassa, hogy egy telt nő is lehet szép.
Amikor ő került a kifutóra, hát olyan sunyi önelégült arrogáns lenéző kifejezés ült az arcukra, hogy azt elmondani nem lehet. Meg persze szabályosan ki is röhögték.
Ezzel lejáratta magát előttem a tibike, és hiába celebkedik, valahogy az az érzésem, hogy nem fogom megkedvelni.
Én mindig hallgatom a Morningshowt és mikor sokáig nem szerepelt benne nagyon hiányzott! Én szeretem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!