20-30éves kor közötti fiúk vásárlási szokásaik érdekelne, nyilatkoztok nekem róla?
1-esnek felel meg,munka után együtt megyünk vásárolni a barátnőmmel,általában minden nap,legyen friss mindenből.Megvesszük amit kell,és amit meglátunk,vagy előtte megnéztük,hogy jó áron van.Tesco esik útba hazafele,oda járunk leggyakrabban.
Főzni együtt szoktunk,én a könnyebb részét csinálom,krumllit pucolok,hagymát,húst apritok,mosogatok.
2 évvel ezelőttig anyámékkal éltem,akkor bevásárlás annyi volt,hogy ha anyám kérte,elvittem kocsival és toltam a kosarat.Ő nem igazán engedett kibontakozni ilyen téren.
29/F
Normális kapcsolatban mindkét fél végez házimunkát.
Bár lepapucsozzák azt a férfit,aki képes elmosogatni,porszivózni,stb,de azért abba nem gondolnak bele,hogy van előnye annak ha a nő nem fáradt...
első voltam
1,2: bemegy az anyukájával, vagy a barátnőjével a boltba és elkezd sírni két perc után, hogy nem bírja, aztán kimegy.
3 Rákényszerül sajna bajna, ezért gyorsan bedobálja a kosárba azt, amit meglát és már rohan is, nehogy elszívják az agyát ezek a különös, női dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!