Kreol barna bőr, fekete szem, sötétbarna fenékig érő hullámos haj,50kg 170cm Ez nálatok mennyire jön be? 17/L
Figyelt kérdés
2013. jún. 17. 16:56
31/41 A kérdező kommentje:
Hat kicsit nagyobbra nőttem de ez van ezt kell szeretni. :)
2013. jún. 21. 12:16
32/41 anonim válasza:
szia!! Csatlakozom!! A 20-as íróhoz,szerintem is hasonlítasz Sandra Bullockra!!!Úgy hogy ez mindenképp az előnyödre válhat!!Ha nem lenne barátnő!!Biztos hogy udvarolnék neked!!
33/41 A kérdező kommentje:
Szia hat ha mar többen is iratok biztosan benne valami! :3 Szép hosszú kapcsolatot kívánok. :)
2013. jún. 21. 14:17
34/41 anonim válasza:
...kérem a címet! gyorsan...gyorsan...
35/41 anonim válasza:
Szerintem szép vagy, igazán semmi okod szégyenkezni.
37/41 anonim válasza:
Kicsit zavaro egyebkent h feltetted ezt a kerdest. Egyertelmu, h mar mastol is kaptal a valo eletben rengeteg bokot, akkor miert kerdezed itt? Az egodat kivanod noveszteni? (csk egy felteves)
Mint mondtam, kisebb rendusegu komplexusra semmi okod, ha megis megvan ez benned, az gyerekkori 'mellek' nevelesre utalhat, tehat nem ugy neveltek, nem kaptad meg amit meg kellett volna kapnod.
38/41 A kérdező kommentje:
Nem ego növelés céljából tettem fel a kérdést. Szerettem volna tudni ismeretlen emberek véleményét ha negatívak a visszajelzések, én azt is tiszteletbe tartom.
2013. jún. 24. 21:49
39/41 anonim válasza:
te tökéletes vagy így ahogy vagy nem kell itt már semmin változtatni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!