Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem tudtak ezek a romák...

Miért nem tudtak ezek a romák élni evvel a lehetőséggel?

2013. jún. 16. 18:50
 1/3 anonim ***** válasza:

Mert az igényeik addig terjednek, hogy MA. MA lakjak jól a krumplival, MA érezzem jól magam a pénzből, amit kapok érte. Hogy HOLNAP mi lesz, az már nem érdekel, majdcsak lesz valahogy.

Az, hogy mindennek mi az oka - kultúra, iskolázatlanság, nemtörődömség - az meg már egy teljesen más téma.

2013. jún. 16. 18:59
 2/3 anonim ***** válasza:

Valószínűleg sokuk meg sem értette, hogy az nem ehető krumpli hanem el kellene vetni, sorbaálltak, megkapták, majd hazamentek. Aki megértette az is hülye lesz majd kapálni amikor most is megehetné, úgyis kapni fog újabb segélyt, amivel nem kell bajlódni. Még olyanok is voltak, akik mindenféle kifogást találtak.

"azért ette meg a cigányok nagy része, mert nem tudják elvetni, gépeik sincsenek. “Én sem tudtam hova elvetni, rossz a talaj a kertemben és a gaz is nagy. Szóltam a polgármesternek, hogy kezdjenek vele valamit, de nem tesz semmit. Nem érdeklik őt a cigányok”

A 80 éves bácsi hogy képes elvetni a hátsó kertben? Neki sincs traktora.

Talán azt várnák el, hogy a polgármester a traktorával bemegy a hátsó kertjükbe, először hoz jó minőségű földet, majd elveti a krumplit? Ami még így is biztos tönkremenne, mert nem gondoznák.

Na de a polgármester úgyis lesz@rja a cigányokat, nem ad nekik semmit.

2013. jún. 16. 19:24
 3/3 Stavros Blofeld válasza:
2013. jún. 22. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!