Ha 16 évesen a nyelvtanulás érdekel a legjobban (meg általában a nyelvek) az gáz?
Köszi a válaszokat :)
Amúgy a kocsmákat utálom.A sört is kifejezetten gyűlölöm.
Engem ezek nem érdekelnek..hülyeségnek tartom.
A nyelvtanulás számomra érdekesebb :)
Már 8 évvel ezelőtt (akkor voltam 16) is volt olyan osztálytársam, aki imádta a nyelveket, 3 nyelven tanult akkor. (Ugye 2 kötelező volt, meg még egyből magántanárhoz járt.) Azóta is ezzel foglalkozik, ugyanis tolmács lett. És úgy tudom megtanult még vagy kettőt.
Szóval nem kirívó eset a tiéd. Legalább már most rájöttél, hogy miben vagy a legjobb, mi az erősséged. Legalább biztosan jó irányba fogsz továbbtanulni, olyat fogsz csinálni amit szeretsz. Ugyanis rengeteg olyan ismerősöm is van, aki rosszul választott egyetemet elsőre, utálta, abbahagyta, és csak később talált olyan szakot ami tetszik is, és (emiatt) jól is megy.
Dehogy baj, sőt ez teljesen jó dolog.
Ajánlom a hollandot :) Baromi jól lehet vele keresni és egy nyelven belül minimum 4 iránti rajongásod kiélheted olyan kusza/fura :D
Köszi a válaszokat:)Jó,hogy kaptam megerősítést :)
Amúgy,a holland is eszembe jutott már,de németül nem tudok.
Dehogy ciki!Én 13 vagyok és imádok nyelvet tanulni!A suliban németes vagyok és most kezdem el az angolt.:)
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!