Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Idovel mindenki erzekenyebbe...

Idovel mindenki erzekenyebbe valik?

Figyelt kérdés

32 eves fejemmel gyakran azon kapom magam,hogy nagyon konnyen meghatodom,elerzekenyulok dolgokon,olyannyira,hogy alig birom visszatartani a konnyeimet.

Eleg hozza egy meghato filmjelenet,vagy egy foto egy ujszulott allatkarol,amint az anyja oltalmazza, vagy eppen ,amint egy embert vagy allatot mentenek meg az arviz elol.

Regebb semmilyen filmjelenet nem tudott meghatni,azaz szinte semmi olyannyira,hogy a konnyeimmel kelljen kuszkodnom.

vajon miert van ez? tenyleg a korral jarhat?

2013. jún. 10. 12:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy lehet-e általánosítani, de nálam is nagyjából harminc után kezdődött amit leírtál. Többször azon kapom magam, hogy apró dolgokon úgy elérzékenyülök, hogy már majdnem sírok, a könnyeimet úgy tartom vissza, pedig én sem voltam ilyen.:) Mondjuk nem folyamatos, hanem inkább hullámokban jön rám az ilyen hangulat szerencsére:) Egy ideig semmi bajom úgymond, aztán egyszer csak jön, hogy mindenen elérzékenyülök. Ez tart néhány napig, vagy néhány hétig, majd elmúlik ismét egy időre.
2013. jún. 10. 13:15
 2/4 A kérdező kommentje:

:)Erdekes azert... Kicsit zavar is.

Kivancsi vagyok masok velemenyere is:)

2013. jún. 10. 13:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem a kor inkább megedz, nem elérzékenyít. Esetleg nem vársz babát? vagy menzesz környékén is lehetnek érzékenyebbek a nők.
2013. jún. 10. 13:45
 4/4 A kérdező kommentje:

Nem ,sem baba,sem menszesz:)))

ezt ugy fel eve vettem eszre eloszor magamon,azota meg egyre inkabb jellemzo...

2013. jún. 10. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!