Ti elhiszitek amit csinál?
én nem hiszem el
az egész trükkfelvételekből áll
amiket csinál az lehet,hogy pont úgy néz ki,mint ha megcsinálná,de a valóságban lehetetlen ilyeneket csinálni!!!
Én nem nagyon kísérem figyelemmel, de állandóan hallok róla, egy barátom sok videót mutatott. Én nem értem ennek a kérdésnek a létjogosultságát. Ő egy illuzionista. Ha úgy tetszik második David Copperfield. Baromi jó a figyelemelterelésben és az illúziókeltésben. Ez szakmája és ebben rohadt tehetséges.
Ő azt állítja magáról, hogy ezeket különféle mentális képességeinek köszönhetően teszi? Mert ebben az egy esetben érteném, miért gondolkoznak ezen annyian.
Jaj istenem, te nem láttál még filmet? Mondjuk a Világok harcát? Abban úgy néz ki, mintha tényleg előjöttek volna a tripodok a földből, ráadásul mindenki ennek megfelelően is viselkedik, tehát egyértelmű, hogy van valóságalapja és nem csak filmtrükk az egész statisztákkal, nem?!
Istenem, ha a naivitás fájna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!