A Trónok harca c. könyvől/sorozatból, ki a legidegesítőbb vagy legutáltabb szereplő?
Cersei, mert Joffrey-t is ő rontotta el például. Catelyn sem túl szimpatikus, Theon-t is lehet utálni rendesen, Ramsay egy beteg állat.
Én Sansa karakterét és jellemének alakulását kifejezetten szerettem a könyvben. A sorozatban is csak az elején volt idegesítő.
De a legidegesítőbb: és most meg fogok lepni többeket: Bran Stark! Utáltam a fejezeteit a könyvben, olyan unalmas, a sorozatban sem tudnak mit kezdeni vele, hogy nem történik vele szinte semmi. Pedig az író nem nagyon fogja megölni, mert ő az egyik kedvence.
Az öcsém ajánlott korábban egy másik HBO-s sorozatot, azzal a megjegyzéssel, hogy mivel mindig van benne kit utálni, folyamatosan fenntartja a feszültséget.
A három évadot végignéztem és nemrég fejeztem be az első könyvet.
Számomra a legidegesítőbb karakter mindenképpen Bran, meglehetősen vontatottnak találom.
A legutálatosabb? Nos azt hiszem épp az a szép ebben a történetben, hogy egyik főbb negatív szereplő sem egyértelműen rossz, vagy gonosz. Valamiképp mindegyik megérthető.
Szóval a legutálatosabb szereplő az, aki épp tehetetlen dühöt csal ki belőlem...
Bocs, hogy bő lére eresztettem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!