Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A Trónok harca c. könyvől/soro...

A Trónok harca c. könyvől/sorozatból, ki a legidegesítőbb vagy legutáltabb szereplő?

Figyelt kérdés

2013. jún. 1. 20:09
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm.:)
2013. jún. 5. 15:56
 12/17 anonim válasza:

Cersei, mert Joffrey-t is ő rontotta el például. Catelyn sem túl szimpatikus, Theon-t is lehet utálni rendesen, Ramsay egy beteg állat.

Én Sansa karakterét és jellemének alakulását kifejezetten szerettem a könyvben. A sorozatban is csak az elején volt idegesítő.

De a legidegesítőbb: és most meg fogok lepni többeket: Bran Stark! Utáltam a fejezeteit a könyvben, olyan unalmas, a sorozatban sem tudnak mit kezdeni vele, hogy nem történik vele szinte semmi. Pedig az író nem nagyon fogja megölni, mert ő az egyik kedvence.

2013. jún. 7. 17:05
 13/17 anonim válasza:
Nekem nincs semmi bajom Brannel, a könyvet nem olvastam, de az igaz, hogy a sorozatban mostanában elég unalmas a cselekményszála. Nem történik semmi különös, csak az álmai meg Jojon dumája...de arra kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ennek a háromszemű hollós sztorinak a vége.
2013. jún. 7. 17:25
 14/17 Fuuton válasza:
Brant bírom az egyik kedvencem, de rajta kívül Arya a legjobb, meg Sandor Clegane.
2013. jún. 10. 11:13
 15/17 Stephen Boyd válasza:

Az öcsém ajánlott korábban egy másik HBO-s sorozatot, azzal a megjegyzéssel, hogy mivel mindig van benne kit utálni, folyamatosan fenntartja a feszültséget.

A három évadot végignéztem és nemrég fejeztem be az első könyvet.

Számomra a legidegesítőbb karakter mindenképpen Bran, meglehetősen vontatottnak találom.

A legutálatosabb? Nos azt hiszem épp az a szép ebben a történetben, hogy egyik főbb negatív szereplő sem egyértelműen rossz, vagy gonosz. Valamiképp mindegyik megérthető.

Szóval a legutálatosabb szereplő az, aki épp tehetetlen dühöt csal ki belőlem...

Bocs, hogy bő lére eresztettem...

2013. jún. 24. 16:10
 16/17 anonim ***** válasza:
Joffrey-t utálom a legjobban. Egy elmebeteg, érzéketlen gonosz, aki azt akarja, hogy a világ körülötte forogjon. Még a bácsikájával, Tyrionnal is szemétkedik a termete miatt. De Cersei-ért se rajongok, mert ő rontotta el a fiát a nevelésben; majdnem mindenben neki ad igazat. Túlságosan elkényeztette őt.
2013. jún. 30. 21:39
 17/17 Kiss Norbert96 válasza:
Nálam Walder Frey a befutó,mert nincs nagyobb bűn annál amit elkövetett,megölte a vendégeit,elárulta a királyát,engem különösképpen elborzasztott ahogy Talisaval végzett,a hasát szúratta a terhes asszonynak
2014. ápr. 13. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!