Az apakomplexus akkor is kialakulhat ja jóba vagy az apáddal?
Figyelt kérdés
Egyik barátnőm (15 éves) szerelmes Marilyn Mansonba (44 éves) de jóban van az apjával.2013. máj. 29. 21:11
2/7 anonim válasza:
Elvileg nem alakul ki, ha minden ok. De szerelmesnek lenni egy sztárba is abszurd dolog, bár az ő korában gyakran előfordul. Ha tényleg együtt lenne egy idősebb fazonnal, és más nem is vonzaná, akkor kellene elgondolkodni, de így...nincs is értelme az egésznek.
3/7 anonim válasza:
Ne.. figyelj én 10 évesen szerelmes voltam (nyilván egy gyerek szintjén :D) Billie Joeba, a Green Day énekesébe. :)
A párom mégiscsak 3 évvel idősebb nálam, ez a rajongás dolog teljesen más.
4/7 A kérdező kommentje:
aki ez első válasz írta: értelmes válaszokat várok!Igazából a barátnőm -tudom, hogy rajong érte- de vonzódik is hozzá meg eddig mindig az idősebb férfiak jöttek be neki.
2013. máj. 30. 11:58
5/7 anonim válasza:
Marilyn Manson, Billie Joe, Axl Rose, Ozzy Osbourne és Kurt Cobain. Mindegyikbe szerelmes voltam 10-15 évesen és teljesen jóba voltam az apámmal. Szeritem amúgy még mindig szexik (kivéve Ozzy és Axl mert dagadt) pedig már jóval több vagyok mint 10-15. :D
21/L
6/7 anonim válasza:
Kedves utolsó, Kurt Cobain szerintem már nem szexi, lassan 20 éve halott
7/7 anonim válasza:
Szia kicsit későn írok de én 14 éves vagyok és szintén szerelmes Marilyn Mansonba és jóba vagyok az apámmal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!