Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Úgy döntöttem lógok holnap a...

Úgy döntöttem lógok holnap a suliból. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Olyan szinten kimerült vagyok,hogy nem tudok koncentrálni semmire már van bennem kávé,tea aludtam mégis hulla vagyok és nem érzem jól magam. Szeretethiányom van és elegem van mindenből. Engem senki se szeret:( Mit csináljak?
2013. máj. 20. 15:38
 1/5 anonim ***** válasza:
91%
A lógáshoz előszöris be kéne szerezz egy jó erős kötelet és egy széket...
2013. máj. 20. 15:54
 2/5 anonim ***** válasza:
Kirándulj valamerre. Amikor én így érzem magam, nekem sokat segít a levegő, a természet és a szép táj.
2013. máj. 20. 15:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2013. máj. 20. 16:13
 4/5 anonim válasza:

néha én is érzem így magamat. ilyenkor jön a futás, vagy biciklizés, vagy napozás (!!! a D-vitamin növeli az életkedvet!), illetve a hobbi. de a LEGJOBB megoldás az, ha a barátaiddal elmentek vhova hülyülni:)

tuti recept, és ha 1 napig csak úgy vagy, és azt csinálsz amit akarsz, akk másnap biztos jól fogod érezni magadat. csak ne egész nap kockulj/tévézz, mert azzal semmit sem érsz el

2013. máj. 20. 16:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Sétálj egy jót,nézz meg egy vidám filmet,vagy ha annyira hulla vagy aludj még egy kicsit..:D
2013. máj. 20. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!