Verekedni akarok. Mit tegyek hogy végre összejöjjön? Miért akarok ennyire összeverni valakit?
Figyelt kérdés
nem tudom miért de azt érzem h nagyon meg akarok verni valakit de komolyan pépesre akarok verni valakit pedig még soha nem is verekedtem ez miért van?2013. máj. 16. 13:48
11/23 anonim válasza:
Nem troll kérdés, de azzal nem kalkulálsz, hogy mi lesz, ha netán téged vernek "pépesre"? Hiszen lehet, hogy az ellenfél lesz az erősebb.
12/23 A kérdező kommentje:
hmm nálam senki se lehet erősebb!
2013. máj. 28. 10:17
14/23 A kérdező kommentje:
az se!
2013. máj. 28. 11:05
15/23 anonim válasza:
Azert akarsz osszeverni valakit mert a verekedes harc a harc pedig meno mert olyan komponensekbol all osssze mint ero batorsag stb. Nem bonyolult verkedesbe keveredni de te megsem tudsz mivel a batorsag hianya meggatol, es ez magyarazza hogy miert akarsz verekedni: mert vagysz arra hogy bator legyel vagy annak tunj esetleg annak hidjenek.
16/23 anonim válasza:
menj el egy gettóba egy ,,utálom a n*ggereket feliratú táblával
17/23 anonim válasza:
"Nálam senki sem erősebb"
Ha velem összeraknának összeszarnád magad kölyök.
19/23 anonim válasza:
Én is vagyok ezzel így néha... hetente párszor... :)
20/23 anonim válasza:
Nem is lenne rossz. Vagy olyan bátor, hogy kiállj? Verekedjünk, ha benne vagy! 180 cm 74 kg vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!