Miért van az hogy a férfiak egyre nőiesebbek, a nők pedig egyre dominánsabbá vállnak?
Sok okot tudnék mondani hogy szerintem miért van ez így, de csak párat írok le:
-Egy csaj össze jött egy olyan gyerekkel akinek a bordái kint vannak és nála 3 évvel fiatalabb.
-Ha a nők elé állítunk egy mai végzős vagy fiatal szakmunkást meg egy selyemkezű nyálas főiskolást aki mondjuk jobbra áll ő jobbra is fog menni.
Sorolhatnék még ezret és ezret. De ha egy ilyen képet meglátok:
Nevetek. De döbbenten nézek és magzatpózba rivok ha ezt meglátom:
Innentől szedek gyógyszert: http://www.youtube.com/watch?v=uL68SHy2xJY
A párkapcsolatok is változnak, fejlődnek az idők során.
Olyan ez mint az evolúció. A 20. és 21. század párkapcsolatai ezek szerint erre kezdenek fejlődni.
Én Domináns vagyok és nem csak az ágyban. Nem is tudnám másként megélni a párkapcsolataimat.
Azt azonban nem értem, hogy mért nyálasodnak vagy nőiesednek el ennyire a férfiak. Én a férfias férfiakat szeretem. Attól érzem jól magam, hogy a testileg erősebb férfiakat a nőiességemmel magam alá rendelem.
Ez jó amit írsz, utolsó, de akkor ne írd rájuk, hogy "nyálasodnak", a nyálasság nem nőies jellemző. Csak egy nagybetűs nő képes maga alá rendelni a testileg amúgy erősebb férfit, egy nyálas cicababa nem, illetve esetleg addig, míg áll a farka, de akkor sem túl komoly a dolog.
Nekem az "erős" férfiak esztétikailag nem tetszenek. Szerintem nem egyenlő a férfiassággal, hogy valaki nagydarab, vastag, szőrös, ormótlan.
Ha valaki, hát én magam alá tudnám rendelni az ilyet is, mivel küzdősportolok. Támadtak már meg hasonlót, nem fogtak ki rajtam.
De nekem a "finom", dekoratív férfiak tetszenek, nem azért, mert nőiesek lennének, bár szépség szempontjából jobban közelítenek a női nemhez. Testileg viszont a nők kifejezetten taszítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!