Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szakítás után (kidobott) ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után (kidobott) ez meg mi? Hogy lehet ilyen egy nő?

Figyelt kérdés

Úgy kerültem össze vele hogy megcsalta a barátját akit egyébként én is ismerek.

Ezután ez összesen 3 hónapig tartott köztünk..leginkább szexuális kapcsolat volt, de én szerelemes lettem amúgy belé. Mindegy volt aki volt..itt a végét nem értem.

1 hete elküldött hogy tartsunk szünetet..na nekem egyből az jött le hogy ki dobott már akkor (egyébként szerintem úgy is lett volna) de közben le feküdtem egy másik lánnyal és meg tudta, utána jött hogy újra akarja kezdeni közben de előtte nem is keresett.

Ok megint pár napig együtt voltunk..majd veszekedunk egy yx dolgon, utána elmentem gyúrni.

És edzés közben felhív hogy lényegében “kicsi a farkad és megb..ni sem tudtál normálisan és ezért szakítok”

Amúgy nagyon rosszul esett..mert ilyent még nem nagyon mondtam nekem meg erre minden férfi érzékeny szerintem.

Na de ami ezután jött..ma meg felhív hogy össze akar megint járni velem de akkor amikor ő akarja és szólni fog (egyébként nemet mondtam) kicsit cifrább módon.

Most őszintén ha nőknek ilyen k.ott fejlett gondolkodásúk van akkor mi ez az olyan primitív megnyilvánulás hogy még értelmezni sem tudom hogy akkor mi van? 19 f 28 n

tegnap 20:56
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Felejtsd el, ne foglalkozz vele, amíg nem késő!
tegnap 21:05
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szeckapcsi csak. Keress bnőt inkább.
tegnap 21:25
 3/8 anonim ***** válasza:
78%
Egy 28 éves nő gyerekekkel baszik és azt várod, hogy normális legyen? 😅
tegnap 21:26
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Please kérdező.... ne a nőkről dumálj, hanem A TE Általad Választott Nő Ilyen. Neked ez kell..... Te Választottad.

Ha nem tetszik, ne beszélj vele. Ennyi.

tegnap 21:29
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ebből hogy a retekbe jutottál odáig, hogy az összes nőt hibáztasd és ne ezt az egyet???

Hát nem te vagy a legélesebb kés a fiókban, maradjunk annyiban... Meg is érdemled, hogy ilyen ostoba nőket találj magad mellé, mivel te is ostoba vagy.

tegnap 21:30
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát de mit vártál amikor egy ribizli? Veled (is) megcsalta a párját és melletted is reszelt másokkal. Kihasznált téged azt kész. Jól van az neked ha pont ribizli kellett. Más nőkre meg ne beszélj, a te exdugópajtid nem az összes nő a világon. Anyád is ribizli ezek alapján csak szólok retardált!
tegnap 22:03
 7/8 anonim ***** válasza:

"Úgy kerültem össze vele hogy megcsalta a barátját akit egyébként én is ismerek."

Egy ilyen nőtől mit vártál? Hogy majd veled más lesz? A Mikulásban is hiszel, ugye? :D Baszki bemutatkozik neked már a legelején erre te meg összeállsz vele.. Nem tudlak sajnálni, tanulj belőle.

tegnap 22:27
 8/8 anonim ***** válasza:

Tesztel Téged, hogy mire vagy hajlandó azért, hogy lefeküdjön veled. Ő diktál, te meg átmész papucsba és akkor lesz szex amikor ő akarja.

Helyedben nem keresném többet egy ideig, ha látni akar akkor majd ő jelentkezik és akkor te diktálod a feltételeket.

Nekem is volt ilyen barátnőm fiatalon, látta mennyire oda vagyok érte és szó szerint szívatott azzal mikor láthatom és mikor volt szex. Fiatal voltam és rendkívűl naív, a nő meg ravasz és számító.

ma 00:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!