Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ezen miért lepődtek így meg a...

Ezen miért lepődtek így meg a lányok? Vagy csak nekem furcsa ez?

Figyelt kérdés
25 éves vagyok, ennek lehet némely jelentősége a történet szempontjából. Annyi csak, hogy munka után mentem haza a társasházunkba, két fiatal csaj is bejött, mindketten bőrönddel, biztos jöttek valakihez, vagy új lakók, nem tudom, nem foglalkoztam vele. Egy lifttel mentünk, előtte megkérdeztem hányadikra mentek, megmondták, mire én szólok, hogy jó, akkor ti szálljatok be előbb, mert én előbb kiszállok. Ők valamiért jelentőségteljesen egymásra néztek, aztán beszálltunk, én a negyediken ki, elköszöntem "helló sziasztok", ők meg mindketten "viszontlátásra". Szinte bizton állíthatom, hogy a két lány tőlem fiatalabb volt, mondjuk végzős gimisnek vagy alsóbb egyetemistának saccoltam őket. Ilyen esetben a társasházban, függetlenül attól hogy ismerem őket vagy nem, a hasonló korú fiatalokkal mindig is tegeződtünk. Sose kapta fel senki ezen a fejét, ők voltak az elsők. Vajon miért?
ma 12:30
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
29 vagyok, a személyim még elkérik, és idegeneket magázni szoktam, ha ők tegeznek akkor átváltok én is tegezésre (fiataloknál, egy 70 évest nyilván nem fogok tegezni, csak ha külön megengedi). De az alapvető beállitás az agyamban az az, hogy idegen felnőttet magázok. És ha mondjuk fáradtabb vagyok, vagy valamiért nem vagyok jelen, el vagyok veszve a gondolataimban, akkor ez néha igy marad akkor is, amikor a másik fiatal tegez engem.
ma 15:53
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Az egyetlen ami "rosszul esik" (bunkóságnak tartom), ha először én magázva megszólítok valakit, ő meg visszategez. Máskülönben nem zavar amúgy.

Nem hiszem hogy idősnek nézek ki, személyit kérnek ahányszor alkoholt veszek vagy bemegyek egy dohányboltba. :D

ma 15:53
 23/24 anonim ***** válasza:

"A kifejezett viszontlátásra után gondoltam erre."

Vagy erre gondolhattak:

"Beszálljunk egy idegennel a liftbe?"

"Mert amúgy nem engedett volna előre minket?"

Stb.

ma 17:41
 24/24 A kérdező kommentje:

22-es ez persze más helyzet, igen. Engem ez sem zavar túlzottan, ilyenkor életkorától függetlenül visszategezem az illetőt. Igen, a 80 éves Pista bácsit is.

23-as meglehet ez is egy szempont, bár egy társasházban elő szokott fordulni olykor, hogy rajtunk kívül is élnek ott emberek, így aztán találkozhatunk is velük különféle helyzetekben, a lift pedig nem privát szféra mint a lakás, én is beszállok ha van még hely, meg mások is beszállnak hozzám

ma 18:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!