Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ezen miért lepődtek így meg a...

Ezen miért lepődtek így meg a lányok? Vagy csak nekem furcsa ez?

Figyelt kérdés
25 éves vagyok, ennek lehet némely jelentősége a történet szempontjából. Annyi csak, hogy munka után mentem haza a társasházunkba, két fiatal csaj is bejött, mindketten bőrönddel, biztos jöttek valakihez, vagy új lakók, nem tudom, nem foglalkoztam vele. Egy lifttel mentünk, előtte megkérdeztem hányadikra mentek, megmondták, mire én szólok, hogy jó, akkor ti szálljatok be előbb, mert én előbb kiszállok. Ők valamiért jelentőségteljesen egymásra néztek, aztán beszálltunk, én a negyediken ki, elköszöntem "helló sziasztok", ők meg mindketten "viszontlátásra". Szinte bizton állíthatom, hogy a két lány tőlem fiatalabb volt, mondjuk végzős gimisnek vagy alsóbb egyetemistának saccoltam őket. Ilyen esetben a társasházban, függetlenül attól hogy ismerem őket vagy nem, a hasonló korú fiatalokkal mindig is tegeződtünk. Sose kapta fel senki ezen a fejét, ők voltak az elsők. Vajon miért?
ma 12:30
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
78%

Ezt úgy mondom hogy 30 vagyok és kamaszkorom óta jó napottal köszönök idegeneknek.

"nem hiszem hogy ez 2025-ben akkora nagy probléma lenne"

Nem is mondta senki, hogy probléma lenne.

Szerintem ezt a témát egyedül csak te pörgöd túl.

ma 14:16
 12/24 A kérdező kommentje:
10-es föntebb leírtam, hogy mikor mondtam nekik "szálljaTOK be a liftbe, mert én előbb szállok ki" akkor sokatmondó ábrázattal egymásra néztek, s mikor kiszálltam és köszöntem minthogy társasházakban ismeretlenül is szokás, a helló-ra viszontlátásra érkezett. Ők is mondhatták volna nyugodtan hogy szia. Tán azt kellett volna mondanom, hogy "kezeiket csókolom"? Nem idősebb hölgyekről volt szó
ma 14:21
 13/24 anonim ***** válasza:
27%
Jól csináltad,én is tegeztem volna őket. Amúgy jó csajok voltak?
ma 14:27
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
#12: utaltak bármivel arra, hogy ők pont a tegezés miatt "sokatmondó ábrázattal egymásra"?
ma 14:28
 15/24 A kérdező kommentje:

Pacsi neked 13-as. Igen, helyes lányok voltak, de ahogy az egyik válaszoló írta valóban célszerűségi szándékból kérdeztem, liftben amúgy is mindig megkérdezzük egymást máskor is, meg itt két nagy bőrönd is volt, így egyszerűbb volt. Ez annyira nem is figyelmesség, inkább praktikusság. Amúgy van barátnőm és ő még jobb csaj, már csak ezért sem merült fel az hogy ismerkedjek.

Mondom, nekem automatikusan jön a tegeződés a korosztályommal, az egyetemen sem magáztuk az idősebb hallgatókat, a bulikban sem magázódunk a másikkal, vagy ha moziba megyünk, ott sem magázva kérem a popcornt, és a mekis sráccal is tegeződünk. De még egyszer, ez csak a saját korosztályom esetében van így.

ma 14:36
 16/24 A kérdező kommentje:
14-es nem volt más alkalom, nem volt több beszélgetés, megkérdeztem hányadikra lesz, a többit leírtam. A kifejezett viszontlátásra után gondoltam erre.
ma 14:40
 17/24 anonim ***** válasza:
Nagyon túlgondolod ezt az egész szituációt.
ma 15:08
 18/24 A kérdező kommentje:
Lehet hogy túlgondolom, de nekem akkor sem természetes az 2025-ben, hogy huszonévesek egymás között magázódjanak. Neked meg ez a természetes. Most akkor melyikünknek van igaza?
ma 15:24
 19/24 anonim ***** válasza:

Mindkettőnknek igaza van. Az embereknek eltérő preferenciáik és szokásaik vannak.

ma 15:29
 20/24 A kérdező kommentje:
19-es ez szerintem is így van. Azért mégis felteszem azt a kérdést, hogy neked például kifejezetten rosszul esett volna, ha veled megyek fel a lifttel és neked is ugyanezt mondom mint a lányoknak? Lehet az a véleményed hogy paraszt vagyok, mert élőben miért tegeződnénk, de nagyon elrontaná a napod? Nem tudom te idősnek nézel-e ki, de 30 évesen nem tartanálak annak
ma 15:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!