Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ezen miért lepődtek így meg a...

Ezen miért lepődtek így meg a lányok? Vagy csak nekem furcsa ez?

Figyelt kérdés
25 éves vagyok, ennek lehet némely jelentősége a történet szempontjából. Annyi csak, hogy munka után mentem haza a társasházunkba, két fiatal csaj is bejött, mindketten bőrönddel, biztos jöttek valakihez, vagy új lakók, nem tudom, nem foglalkoztam vele. Egy lifttel mentünk, előtte megkérdeztem hányadikra mentek, megmondták, mire én szólok, hogy jó, akkor ti szálljatok be előbb, mert én előbb kiszállok. Ők valamiért jelentőségteljesen egymásra néztek, aztán beszálltunk, én a negyediken ki, elköszöntem "helló sziasztok", ők meg mindketten "viszontlátásra". Szinte bizton állíthatom, hogy a két lány tőlem fiatalabb volt, mondjuk végzős gimisnek vagy alsóbb egyetemistának saccoltam őket. Ilyen esetben a társasházban, függetlenül attól hogy ismerem őket vagy nem, a hasonló korú fiatalokkal mindig is tegeződtünk. Sose kapta fel senki ezen a fejét, ők voltak az elsők. Vajon miért?
ma 12:30
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg az lesz, hogy húsz válaszoló tippjei közül az egyiket elfogadod és nyugtázod, ahelyett, hogy megkérdezted volna őket? Ugyanis erre egyetlen válasz van idegenektől: Tudja a faxom.
ma 12:35
 2/22 wartburg353s válasza:
68%
Biztos furcsa volt nekik, hogy nem csajozási szándékból kérdezted, melyik emeletre mennek, hanem célszerűségi okból. Talán azt a folytatást várták, hogy miután megmondják, hol szállnak ki, közlöd, hogy kiszállsz velük, hogy ismerkedj. Gondolom, lepattintottak volna, nem hiszem, hogy bárkinek bejön az ilyesmi. Lehet, hogy tévedek, de volt pár ilyen bénán próbálkozó srác fiatal koromban. Így viszont érettebbnek tűntél a korodnál.
ma 12:41
 3/22 anonim ***** válasza:
93%
Figyelmes voltál, ezért azt gondolták, hogy úriemberrel van dolguk. Úriembereket pedig nem tegezünk. Jól nevelt lányokkal találkoztál.
ma 12:42
 4/22 anonim ***** válasza:
31%

25 éves vagy, de eszerint legalább 50-nek nézel ki.

Ez is lehet magyarázat a történtekre. :-)))

ma 12:54
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Én pl nem szeretek vadidegenekkel tegeződni. De millió oka lehetett a konkrét szituációban, nem hiszem hogy sokkal előrébb leszel ha nekiállunk tippelgetni.
ma 13:00
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

"Ilyen esetben a társasházban, függetlenül attól hogy ismerem őket vagy nem, a hasonló korú fiatalokkal mindig is tegeződtünk. Sose kapta fel senki ezen a fejét, ők voltak az elsők. Vajon miért?"

Te is leírtad, hogy nem voltak ismerősek...

ma 13:40
 7/22 anonim ***** válasza:
Hol kapták fel a fejüket?
ma 13:41
 8/22 A kérdező kommentje:

Manapság nem tudom mennyire szokás huszonévesen egymás között magázódni (van ilyen, aki ezt ma még műveli?), én ilyenkor automatikusan tegeződöm mindenkivel, soha senki nem akadt meg ezen.

Egyébként nem nézek ki idősebbnek a koromnál

ma 14:06
 9/22 A kérdező kommentje:

5-ös de te például ezt úgy mondod, hogy huszonéves vagy és egy korodbelinek is "jó napot"-tal köszönsz?

Mit tudom én, ha két ötvenes, vagy idősebb találkozik akkor ők nagy eséllyel nem tegeződnek egymással, de ezt két huszon- vagy harmincévesről sem tudnám elképzelni

A nálam idősebbeket én sem szoktam csak úgy tegezni, de a korombelieket minden további nélkül, nem hiszem hogy ez 2025-ben akkora nagy probléma lenne

ma 14:11
 10/22 anonim ***** válasza:
79%

"soha senki nem akadt meg ezen."

De most ki akadt meg min? Te tegeztél, ők magázódtak, ennyi. A Föld forog tovább.

ma 14:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!