Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen munkam legyen ha buta...

Milyen munkam legyen ha buta vagyok mint egy majom? 18/f

Figyelt kérdés
A katonasagrabgondoltam eloszor de nem tudom mennyire lenne baj ha nem vagyok egy eszleny

ma 05:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Közmunka, üvegházi munka, építőipari segédmunka, egyéb fizikai munka.
ma 08:33
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
A fidesz kommunikációs igazgatója még lehetsz.
ma 09:13
 13/15 anonim ***** válasza:
78%

Pakolós munka, gyári munka, ezeket simán tudnád csinálni. Valami egyszerű szakmát tanulj ki építőipari területen valamit, mondjuk burkoló, festő, kőműves, villanyszerelő stb....

Ezeken a területeken alig van szakember, és munka lesz mindig. Ha normálisan kitanulod pár év alatt begyakorlod egy tapasztalt ember mellett akkor később akár vállalkozóként is nyomhatod és rommá keresheted magad.

Volt osztálytársam annyira buta volt hogy az érettségit nem bírta megcsinálni, és elment asztalosnak tanulni de állítólag onnan is kibukott. Aztán végül elment targoncázni egy céghez később megcsinálta a jogsit teherautóra majd kamionra, azóta pedig már saját fuvarozó cége van, nem rég autószerelőnek tanult és már autómentéssel is elkezdett foglalkozni.

Tök jól el van 32 éves már és saját családi háza van, nem egy álom ház de arra jó hogy van hol laknia, van egy egész csinos barátnője pedig soha sem néztük ki belőle azt hogy valaha lesz is neki csaja.

Szóval ha neki bejött az élet neked is összefog jönni csak kapd össze magad!

ma 09:15
 14/15 anonim ***** válasza:

A majom nem buta. Csimpánzokat csak pár kromoszóma választja el az embertől. Van múltbeli memóriájuk is. Ez az állatvilágban csak nekik van.

amúgy meg ha buta vagy akkor kezd el tanulni, ez a butaság ellenszere.

ma 12:16
 15/15 anonim ***** válasza:

13.: Pont a villanyszerelés nem való butáknak, mert ott akkora hibákat lehet véteni, hogy halálos áramütést okozhat.

Nem tudjuk, hogy a kérdező tényleg buta-e, vagy csak alaptalanul annak érzi magát. Nem ismerjük.

Pályaválasztási tanácsadást vegyen igénybe, 18 éveseknek van ilyen szolgáltatás.

ma 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!