Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért csak és kizárólag...

Miért csak és kizárólag rémálmaim vannak? És miért ilyen erősek ?

Figyelt kérdés

Nem az a probléma hogy vannak mindenkinek vannak, hanem hogy most már csak az van és kizárólag az van mindig..úgy hogy nem érzem érzem magam depressziósnak, nincs rossz kedvem napközben sem semmi..de már konkrétan néha nincs kedvem aludni, és nem értem ezeket az álmokat honnan jönnek és hogy miért.

Most is azért vagyok fent mert azt álmodtam hogy egy szőke csajt masszíroztam valami jakuzzi szerűben majd addig emelkedett fel az egész platform amíg a plafonon szétnyomta a csajt és egy ilyen vértócsa lett belőle.

Nagyon sok az olyan álmom amit érzem is..tegnap előtt azt álmodtam hogy meghaltam és elvitt egy démon (vagy valami) és mintha ki szálltam volna a testemből, éreztem hogy valami karmok állnak bele az oldalamba és azon fogva visz és repülők vele, akaratom ellenére..

De ennél sokkal durvábbak szoktak lenni és nem értem az egészet hogy miért kizárólag ilyen szarok vannak..az utóbbi időben egy értelmes álmom sem volt..vagy egyetlen pozitív sem. Lehet valami komolyabb bajom van?

32 f

ma 04:57
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy hallottál/láttál esetleg filmben vagy hírekben valamilyen halálesetről/gore dologról, amit az agyad így dolgozott fel álmodban?
ma 06:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!