Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mikor az űrre és a bolygókra...

Mikor az űrre és a bolygókra gondolok, mindig attól félek hogy hirtelen odakerülök, más is van így?

Figyelt kérdés
Amikor a Naprendszer bolygóira vagy más égitestekre gondolok, hirtelen belém szokott hasítani, hogy úristen, mi van ha odakerülök hirtelen. Meg ugyanígy vagyok itt a Földön a magasságokkal, félek hogy hirtelen fenn leszek az égben és lezuhanok. És ilyenkor gyorsan megpróbálom elhessegetni a gondolataimat, nehogy valóra váljon :D

ma 03:02
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én akkor vagyok így, amikor valamiért eszembe jut, hogy régen egy tenger volt itt a Kárpát medencében. Átfut az agyamon hogy ha évmilliókkal ezelőtt pont ugyanezen a helyen állnék, akkor kb egy kilométernyi víz legalján lennék.
ma 03:23
 2/3 A kérdező kommentje:
Kösz, most már ezt is felvettem a repertoárba :D
ma 03:25
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ajánlom azt a videót, ami arról szól, hogy mennyi ideig élnél túl a különböző bolygókon a naprendszerünkben. A legtöbbön 1 másodperc alatt megmurdelsz. Hátha ez enyhít kicsit és nem félsz, hiszen szinte fel se fognád, hogy odakerültél. Inkább elmélkedj nyugodtan az univerzumról, mert baromi érdekes. :D
ma 03:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!