Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Aki semmin sem idegesíti fel...

Aki semmin sem idegesíti fel magát emberek között és mindig nyugodt, hogy csinálja?

Figyelt kérdés
tegnap 18:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
vagyis 8as csak ott volt a kommented elején a 7es és elírtam
tegnap 21:16
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen vagyok. Egyrészt a legtöbb dolog, amin az emberek felcseszik magukat, szimpla bosszúság, bőven túlreagálják és nem ér annyit, hogy én emiatt rossz hangulatba kerüljek. Gondolok itt arra, mikor pl elcseszik a rendelésem egy vendéglátóhelyen, vagy valamelyik kolléga elkúr valamit munkában. Szeretem magamat jól érezni, ezeket a dolgokat úgy is meg lehet oldani, ha közben jó hangulatú vagyok, konkrétan semmit nem tenne hozzá a dologhoz, ha felbasznám magam ilyen apróságokon, csak tönkretenném vele a saját napomat, meg az összes érintett napját.

Aztán ott vannak az olyan dolgok, amikről senki nem tehet, és nem is lehet megoldani. Akkor szintén minek idegeskedjek miatta, ha pl. törölték a járatomat haza, vagy valaki figyelmetlenségből koccant az autómmal, semmit nem old meg az, ha felcseszem magam, de legalább jó szarul is fogom magamat érezni.

Alapvetően az a tapasztalatom, hogy mindig többet értem el higgadt határozottsággal, mint azok, akik kiverték a balhét.

Valaki irta, hogy ha egyszer az ilyen hidegvérü embereket felhúzzák, ott kő kövön nem marad, és ezt tudom igazolni, nagyon, nagyon nehéz elérni nálam, hogy valamin tényleg felhúzzam magam, de az Isten irgalmazzon annak, akinek ez sikerül, mert én nem szoktam.

tegnap 23:07
 13/14 anonim ***** válasza:

5-ös

Igen,saját példámat is mondhatom.Egyszer munkahelyen nagyon bekattantam,mondták is megdöbbenve,hogy soha nem láttak ilyennek.

ma 08:33
 14/14 anonim ***** válasza:
Amit meg tudok oldani, azon nem idegeskedek. Amit pedig nem, az nem érdekel, elengedem.
ma 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!