Ultraboy kérdése:
Sok ember, miért telefonál hangosan a tömegközlekedésen, főleg magánéleti dolgokat?
Figyelt kérdés
Főleg nőknél hallom ezt hogy annyira hangosan telefonálnak, annyira privát témákról hogy már egy túl megy egy határon. És egyáltalán nem zavarja őket hogy mást ez zavar, mások hallják amit beszél, mindenki már őt nézitegnapelőtt 19:16
11/18 anonim válasza:
Én magam is olyan vagyok, hogy ha sokan vannak körülöttem, inkább írok, és várom a választ. De mit ad isten, csak felhívnak. Mondjuk ezzel nem is lenne baj, ha nem az lenne a hívó felem ek az első dolga, hogy kamerát kapcsoljon, ami alapból mindent kihangosít. (Messenger). Na ilyenkor egyből kinyomom, és írok neki, hogy nem vagyok egyedül.
De olyan ra is volt példa, hogy ültem a vonaton, és avelem szemben ülő hölgy olyan családi drámát adott elő a telefonban, hogy azt még a süket is hallotta volna. De a legjobb, hogy kicsit sem zavartatta magát.
12/18 anonim válasza:
Nem mondanám hogy primitívek, csupán rohadt nagy az önbizalmuk, legbelül nagyon erősek.
13/18 anonim válasza:
Nemcsak magánügyet, hanem munkatémát is. Összesítve valóban nagyon idegesítő, mert pl.: valaki nyugit akarna maga körül a vonaton, de egy "ilyen" miatt nem lehet. Miért beszél? Mert olyanok, mint akit felhúztak, és amíg le nem jár, csak mondja-mondja-mondja...
15/18 anonim válasza:
Nem tudom, igaz nem is érdekel mások élete,annyira főleg nem, hogy azzal foglalkozzak mit beszélnek telefonon. Én tömegközlekedésen könyvet szoktam olvasni, arra koncentrálok.
16/18 anonim válasza:
Szeretik mutatni másoknak, hogy mennyire érdekes életük van. Azt hiszik, ettől menők.
17/18 anonim válasza:
Rengeteg a bxatlan nő, és ilyenkor vezetik le a feszkót és mutogatják magukat. Főleg a leharcolt 40 felettiek. Megtűzdelve pöszögéssel, selypítéssel, hadarással és az elmaradhatatlan "mondom , " úgyhogy", "mindent is " és nem mondod " kifejezésekkel,amit szinte minden második szó után benyögnek.
18/18 anonim válasza:
Meglátásom szerint pont nem a 40 felettiekre jellemző
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!