Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az eltűnt gyerekek Magyarorszá...

Az eltűnt gyerekek Magyarországon, pl Ackermann Dávid esete, vagy mások, ők vajon élnek még, vagy meghaltak?

Figyelt kérdés
Volt nemrég a Till Tamás esete, de ugye ő meghalt. Mi van azokkal, akik nem kerültek elő? Meghaltak vajon? Vagy lehet, hogy teljesen más személyazonossággal, kinézettel új életet kezdtek egy másik országban, és senki sem fog rájuk bukkanni? Ha utóbbi, vajon milyen okuk lehetett erre?

jan. 28. 13:27
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Biztos halottak. Miért hagyta volna ott az életét?
jan. 29. 07:53
 22/34 anonim ***** válasza:
Amúgy a Danó Ákost Pesten többen látták a kelen földön, én úgy tudom.
jan. 29. 09:47
 23/34 anonim ***** válasza:
Tavaly nyáron
jan. 29. 09:47
 24/34 anonim ***** válasza:
Én is Úgy tudom hogy látták az Ákost ott.
jan. 29. 10:34
 25/34 A kérdező kommentje:
Szerintem ezek hátterében vagy haláleset, vagy bántalmazó családi, és iskolai közeg lehet. Tehát halmozottan vannak jelen a problémák. Én teljesen meg tudom érteni azt a gyereket, akinek betelik a pohár, világgá megy, a bántalmazó szüleinek meg nem tartozik semmiféle magyarázattal. Aki elszánja magát erre a döntésre, a háttérben valószínű nagyon súlyos dolgok lehetnek.
jan. 29. 13:10
 26/34 anonim ***** válasza:
100%
20-as: 2004-es, nagyon régi.
jan. 29. 19:11
 27/34 anonim ***** válasza:
67%
Ackermann Dávid szerintem kiakadt mert a nője mással kavart vagy elhagyta (mert éppen ment külföldre). A csaj és a haverjai ezért is terelnek (hogy flakon volt nála és be volt állva, stb.). A telefonját mérgében szétcseszte (darabokban találták meg), aztán öngyilkos lett.
jan. 30. 02:10
 28/34 anonim ***** válasza:
69%

Az a baj, hogy te most nagyon rákattantál erre az "új-élet-kezdős", meg az otthoni bántalmazós témára. Olyannyira, hogy láthatóan minden mögé ezt akarod látni, és fel sem merül benned, hogy valakit nem vernek, erőszakolnak, vagy terrorizálnak otthon.

Igen, olyan is van, sajnos nagyon is sok, hogy valakit otthon akár fizikailag, akár lelkileg bántalmaznak, és igen, sajnos van olyan, hogy még a "csavargó élet" is jobb, mint az otthoni bántalmazó körülmények.

De azért ne állítsuk már be úgy, hogy minden család kötelezően toxikus és bántalmazó!

Sajnos a legtöbb esetben az ilyen eltűnések mögött baleset, vagy bűncselekmény áll. Hogy a jelen esetben mi történt, az rejtély, de ahogy #27 is rávilágított, itt elég valószínű, hogy baleset, vagy öngyilkosság történhetett.

jan. 30. 10:30
 29/34 anonim ***** válasza:
55%

Ki kell mondani, hogy nemzetközi, szervkereskedelem és prostitúcióra kényszerítő hálózatok működnek már időtlen ideje.

Szegény Dávidot bedrogozták, aztán valószínűleg egy ilyen bűnöző banda áldozata lett. Érdemes megnézni, hogy milyen kuszán nyilatkoztak a "barátai", vagy az állítólagos barinője már rögtön a srác eltűnése után elhúzott külföldre, hogy ne lehessen elérni. És miért került egy hajléktalanhoz Dávid telefonja, meg miért rakták egy padra az iratait? Ezek az esetek nagyrészt sajnos sokkal többek új élet kezdésénél.

jan. 30. 10:40
 30/34 A kérdező kommentje:
28# Azért ne állítsuk már be, mintha emögött a hirtelen eltűnések/öngyilkosságok mögött ne 99%-ban családi, vagy iskolai bántalmazás húzódna meg. Naiv vagy, vagy rosszhiszeműen ferdìtesz.
jan. 30. 10:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!