Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan ne bukjak le, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ne bukjak le, hogy szűz vagyok?

Figyelt kérdés

Most megyek pénteken bulizni és én nem voltam még ilyen helyen sőt közösségben sem nagyon voltam, de kollégám meggyőzöt, hogy menjek el mert jó lesz. Mióta mondtam, hogy " igen " azóta görcsöl a hasam meg néha-néha elkezdek remegni főleg a lábam. Azt mondták, hogy a nők észreveszik, hogy ha valaki szűz és kinevetik a háta mögött. Sosem beszéltem még nővel, úgy 5 percnél többet, saját nememmel elvagyok amíg szóba nem jön a barátnő/ szex téma mert akkor onnantól nem figyelek már, nem érdekel. Nem arról van szó, hogy elfogadtam, hogy nem lehet barátnőm, egy lelki nyomi vagyok engem folyamat mindenhol megaláznak, kiröhögnek, tejbetök vagyok ( úgy "mosolygok" pedig csak nem akarok folyton bőgni az esténként van ).

Milyen jelek vannak amit se " sugározzak " ?

jan. 22. 16:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Egy buliba készülsz, nem temetésre - bocsi, mi a probléma? Ja hogy ne derüljön ki. Nem fog, ha nem mondod - lesz alkalmad beszélgetni, ismerkedni, kapcsolatot teremteni, onnan már csak egy lépés. Nyugi, nem olyan nagy kaland, mások is túlestek már rajta!
jan. 22. 16:57
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Keres a környezetedben egy jó pszichológust, mert így nem lehet élni.

Ne értsd félre, nem az a baj hogy szűz vagy, vagy hogy nem érdekelnek a csajok, hanem minden mással amit leírtál.

jan. 22. 16:59
 3/5 anonim válasza:

Az értelmesebbje nem neveti ki a másikat azért, mert szűz és ez nemtől független dolog.

Ennyire szerintem nem lenne szabad rástresszelni erre a témára. Érdemes lenne kideríteni a konkrét okot; pl. volt már olyan valaki, aki megszégyenített amiatt, hogy szűz vagy?

jan. 22. 18:36
 4/5 anonim ***** válasza:

Ez csak egy buli vagy orgia?

Lemész, iszol, ha feloldódtál max táncolsz (nemtudom milyen hely)

Nem kötelező becsajozni meg haza vinni valakit. És a nők általában nem másznak rá senkire, nem kell nagy vallomásra készülni

jan. 22. 18:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem fogsz dugni ne izgulj. Máshogy nem derül ki
jan. 24. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!