Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Aki zseni az tényleg boldogtalan?

Aki zseni az tényleg boldogtalan?

Figyelt kérdés

Néztem a Már megint Malcolmot. A fiú 160+ iq-jú volt, mégis folyamatosan problémái voltak, rossz volt a kedve.

Tényleg boldogtalan az aki zseni?

jan. 20. 20:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én ugyan zseni nem vagyok, de az átlagnál jóval okosabb igen és borzalom elviselni a rengeteg hülye embert. Amikor találok valakit nagy ritkán, aki az én szintemen van, az olyan mint egy újjászületés. Amikor az emberek többségével beszélek mindig vissza kell fognom magam mert tudom így úgysem értenék meg amit mondok...

Persze ennek annyi előnye van, hogy mivel súlyos depressziótól szenvedek már régóta, így legalább ennyi megmaradt nekem hogy tudom hogy a legtöbb embernél jóval okosabb vagyok, illetve pár perc után be tudok kategorizálni bárkit, az agyi szintje alapján.

De valóban, az okos emberek mindig magányosak...

jan. 21. 01:12
 12/15 A kérdező kommentje:
11, köszönöm a választ! Ment a zöld.
jan. 21. 04:19
 13/15 anonim ***** válasza:
Sok ember van, akinek hiába magas az IQ-ja, ha a szociális készségei a nullához közelítenek. Ez lehet zavar miatt is, pl magasan funkcionáló autista, de nem feltétlen ez az ok.
jan. 21. 04:44
 14/15 anonim ***** válasza:
ez az autista de 200- 300 IQ egy hatalmas felesleges cliche, kozhiedelem. Rengeteg autista gyerekkel, felnottel talalkoztam, kegyetlen rossz allapotuak is voltak es nem zsenik voltak, a nagyobb resze inkabb ami az autistakra jellemzo - nem igazan ugy ertelmezik a dolgokat mint a nem autistak.
jan. 21. 09:18
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Itt a magasan funkcionáló autistakról van szó. Einstein is az volt...
jan. 21. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!