Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyi az IQ-d? Mikor mérted?...

Mennyi az IQ-d? Mikor mérted? Neten mérted vagy lemérte a pszichológus/pszichiáter?

Figyelt kérdés
jan. 19. 18:48
 1/10 anonim ***** válasza:
65%

a logikai készség 89 percentilis

az IQ valahol 130 körül

egyik sem

jan. 19. 19:02
 2/10 anonim ***** válasza:
23%
Volt egy ú.n. nyereményes személyiségvizsgálat, a végén persze rá akartak venni személyiségfejlesztő kurzusra és arra ment ki a játék. De a nyeremény tényleg halál-pontos képet adott rólam és lánybarátomról is. Az IQ-m 135 és az EQ-m is átlagon felüli. Aztán volt még egy Mensa tesztem és egy bazári hülyeségnek tűnő mérés. Mindenhol 135 lett.
jan. 19. 19:35
 3/10 Metionin ***** válasza:
31%
Mensa szerint 135+, 2012 környékén voltam teszten. Gyerekkoromban nézték kétszer de csak azt tudom, hogy magas érték jött ki, nem tudom miféle tesztek voltak, gyerekpszichológus csinálta őket.
jan. 19. 20:00
 4/10 anonim ***** válasza:
0%

122, hivatalos teszttel merte pszichológus.

Legjobb tudomásom szerint az magas átlagos övezetbe sorolható.

jan. 19. 20:19
 5/10 anonim ***** válasza:
31%

145

Munkaügyön volt pszichológus anno még 2000-2002 környékén lehetett. Kb 300 kérdéses teszet töltöttem ki. Érdekes volt. Azt mondta, ez átlag feletti.

jan. 19. 21:04
 6/10 anonim ***** válasza:
31%
120 ilyen idegesítő netes (azt hiszem menzás) tesztek alapján. Egyébként totál szerencsétlen vagyok az életben, szóval ez még mindig nem elég semmire.
jan. 19. 21:27
 7/10 anonim ***** válasza:
75%
Utoljára gimi közepén töltöttem ki online Mensa tesztet, szóval lehet, annak már van tíz éve is. Akkor viszont 126 jött ki, ami nem tudom, mennyire lehet reális, mert vannak olyan helyzetek, amikor úgy vagyok vele, tutira igaz, aztán történik valami, és én is csak nézek, hogy ezt hogyan hoztam össze.
jan. 19. 21:48
 8/10 anonim ***** válasza:
80%
91-93 körül van talán. Nagyon rég mérték, talán úgy 1995 körül.
jan. 19. 21:56
 9/10 anonim ***** válasza:
36%

Én sehol nem találtam a neten olyan oldalt ahol el lehetne végezni egy tesztet

De az az érdekes hogy amikor párszor próbáltam, mert találtam egy két ilyen feladatot, mérhetetlenül rossz voltam benne..

Egyszerűen képtelen vagyok nyomás alatt dolgozni, zavart hogy időre megy...

szóval nálam nagyon nem az eszemnek megfelelő eredmèny jönne ki.

jan. 20. 04:52
 10/10 anonim ***** válasza:

Mensás teszt volt 2018-ban. Ott 108-112 közötti tartományt állapítottak meg. Előtte az online adaptív tesztjük maximumot mutatott, tehát 125+

Valószínűleg a helyszínen mért a reális.

Mindkét teszt pontszáma 100-as átlagú és 15-ös szórású standard eloszláson alapul. Csak azért írom, mert úgy tudom, hogy régen használtak 30-as szórást is.

[link]

jan. 20. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!