Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szavazással! Ha kellemetlen...

Szavazással! Ha kellemetlen szagú lenne a leheleted, de nem tudnál arról, akkor akarnád tudni, hogy az, vagy nem? Zavarna, ha valaki szólna amiatt teljesen jóindulatúan?

Figyelt kérdés
Nem gúnyosan, nem mások előtt.

ma 14:02
A kérdező szavazást indított:
Zavarna, ha szólna valaki.
Tudni akarnám és nem zavarna, ha szólna.
Tudni akarnám, de zavarna, mert kínos lenne.
Tudni akarnám és hálás lennék, ha jelezné.
Nem érdekelne, ha büdös lenne a szájszagom és nem érezném. Úgyis mások szagolják.
Nem érdekelne egyik vonatkozása sem.
Örülnék, ha szólna, mert betegséget is jelezhet a kellemetlen szájszag és akkor ki lehet vizsgálni, ha tudok róla.
11 szavazat
 1/3 anonim ***** válasza:
Én tudom valószínű mondanám neki, hogy mert megint keveset ittam akkor szokott büdös lenni a szám es utánna innék. Elmondanám neki, hogy mindig elfeledkezem az ivásról és ezért van.
ma 14:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Aztán innék vagy bevennék egy rágót, hpgy ne legyjen számára is zavaró. Meg persze innék vizet. Ha barátok vagyunk az se zavarna ha figyelmeztetne hogy igyjak
ma 14:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Szolj neki.
ma 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!