Igen, ha lenne elég pénzem, akkor is valami hasonlót csinálnék
Igen, de ha lenne elég pénzem már nem csinálnám
Semleges, elvagyok vele
Nem, csak azért csinálom, mert kell a pénz
Kifejezetten utálom
21 szavazat
1/8 anonim válasza:
Ha lenne elég pénzem, a társaság, hangulat miatt akkor is bejárnék, egy darabig biztos. Szerencsére nálunk jól telnek a napok. Maga a munkavégzés semleges, de nincs bajom azzal, hogy valamit csinálni kell.
jan. 2. 11:55
2/8 anonim válasza:
Azt csinalom amit szeretek, sajat vallalkozas. Olyan embereket veszek fel dolgozni akiket csípek. Stb.
Ha hirtelen beesne par milliard az ablakon, akkor is csinalnam csak egesz mas formaban.
jan. 2. 12:04
3/8 anonim válasza:
A jelenlegi munkám a pénz és tapasztalat miatt végzem, viszont egy ideje, sajnos, mondhatni besokalltam és már aktívan keresek új munkát a mostani helyett.
jan. 2. 12:18
4/8 anonim válasza:
Sokan kb 80%-unk nem, de felnőttek vagyunk, muszáj dolgozni. A számlák, az élelmiszer, stb. Nem ülhetünk otthol.
jan. 2. 12:38
5/8 anonim válasza:
Hiába mutatja az itteni statisztika, hogy mindenki imádja a munkáját, és messze-messze átlag felett keres, a valóság közelebb át a reprezentatív mintán mért statisztikával. Szóval inkább hidd el a statisztikának, mint az itteni válaszoknak.
jan. 2. 14:16
6/8 anonim válasza:
Nahát, munkanap délben olyan emberek olvassák a gyakori emberi tulajdonságok topicot, akik átlag feletti lehetőségekkel, munkákkal, szabadidővel rendelkeznek?
Szerintem senki nem gondolja hogy ez reprezentatív.
Viszont aki kamunak gondolja, az egy beszűkült idióta. Ez mondjuk főleg a pénzügy topicra igaz, ahol azért savazzák az embert, ha bevallja hogy millió felett keres, míg szerintem ez jelentős része az ottani usereknek.
jan. 2. 14:25
7/8 anonim válasza:
#6: Nehogy azt hidd, rendszeresen meg kell beszélni hasonló felütésű kérdések alatt, hogy a gyakori népe nem reprezentatív minta. Bár valószínűleg ilyen esetekben a szó jelentését is meg kellene magyarázni.
Egyébként sehol nem írtam, hogy kamu lenne...
jan. 2. 15:05
8/8 Senior Séf válasza:
Szörnyűek ezek a magyarok. Egyik szereti, másik nem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!