Szerinted ez baj ha csak 1 havonta váltom ki a 3 havit nem pedig egyszerre ?
Figyelt kérdés
4 gyógyszerem van!
Covercard Plus 5/1.25/5mg (1x1)
Coverex As 5mg (1x1)
Coltowan 10mg (1x1)
Pantoprazol sandoz 20mg(1x1)
Felir az orvos 3 havit de csak egyet váltok ki.. amúgy egy havi összesen 1760 Ft-ban kerül. A 3 havi 5500 körül van! Nem lenne sok de úgy vagyok vele hátha változik a gyógyszerem akkor fölöslegesen váltottam ki annyit!
jan. 1. 20:38
1/6 anonim válasza:
Ha folyamatosan beszerezhető, akkor nem baj. Nekem kényelmesebb és biztonságosabb érzés lenne egyszerre.
2/6 anonim válasza:
Miért lenne ez baj? Úgy váltod ki, ahogy neked jó.
4/6 anonim válasza:
Az orvos azért ad 3 havi adagra receptet, mert úgy látja jónak, hogy a kontrol 3 havonta legyen és a 2 kontrol között ne maradj gyógyszer nélkül. Az részletkérdés, hogy te egyszerre kiváltod vagy csak havonta. Nem fog elmenni a patikába, hogy Julcsika hogyan váltotta ki a gyógyszert, van egy csomó páciense és millió dolga. Ami ő érdekli, hogy hány szem maradt és milyen mellékhatásokat okozott.
5/6 anonim válasza:
Teljesen mindegy, ahogy neked jó, de nekem is biztonságérzetet adna ha otthon lenne a fiókban...
Elég sok gyógyszer, mióta szeded ezeket?
6/6 A kérdező kommentje:
4 szem gyógyszer naponta nemsok. Régen már. 25F
jan. 1. 22:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!