Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az alkohol amennyire megnyomor...

Az alkohol amennyire megnyomorítja a társadalmat, ugyanakkor a világnak, politikának épp annyira hasznos?

Figyelt kérdés

Ki_____ott könnyű hozzájutni, tucatnyi fajtája létezik, reklámozzák orrba-szájba, itatja is magát(sajnos aki olyan típus, hajlamú) társadalmi probléma, mégis hirdetik az alkoholt divatba csomagolt drogként.

Közbe a marihuánáért öli a kábítószerosztály majd a törvényhozás a fogyasztót, dílert.

Minden ember azt mondja, senkinek nem kötelező inni, mégis mindig minden ember megbotlik és szépen lassan szokássá válik, akkor hogy van ez? Engedték a pálinka főzést csekély mennyiségben, aki olyan meg egész éven issza, mert mindig van kitől venni.

Egy ideig jó buli, de én hetente többször mentem el olyan asszony mellett munkába menet és hazafelé aki már vizesedett és látszólag nem is lehetett tudni hogy férfi vagy nő-e, sokszor láttam autóból és sokkolt a látvány felnőtt fiatalként, akartam vele beszélni, vittem neki enni, de közel 30 évesen olyan sokk volt rajtam hogy lehet egy 17 éves szintjét mutattam.

2 évvel ezelőtt még láttam ősszel utána már nem, pedig mindig nézem a megállót ha ott haladok el.

Kérdeztem erről-arról, persze neki is volt család, gyerek, fiatalon nem így indult az élete, aztán a függőség átírt mindent.

dec. 31. 02:35
 1/3 anonim ***** válasza:
32%
Tanulj meg kutatni, és akkor nem fogsz buta kérdést feltenni.
dec. 31. 04:58
 2/3 anonim ***** válasza:

Az alkoholnak semmilyen pozitív hatása nincsen ez emberi szervezetre, csak hátránya van neki. Minden országban igen komoly problémákat jelent az alkohol, főleg azoknál akik napi szinten fogyasztják.

Van egy régi mondás.

Az alkohol, butit, nyomorba dönt és öl!

Teljesen betiltanám úgy ahogyan van!

dec. 31. 07:24
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

A politikának hasznos, mivel lassabban pusztít a keménydrogoknál, viszont alkoholmámoros elmével könnyebb irányítani az embereket.

Az alkohol nem csak azért káros, mert tudatmódosító, hanem mert idővel eltorzítja a személyiséget, eltűnnek az illető szerethető tulajdonságai, a létezése akörül forog, hogy reszkető kézzel végre ráhúzhasson a h.lye piájára. Sem a koffein, sem a nikotin nem csinál a legtöbb esetben ilyen őrült függőséget, mint az átkozott alkohol.

Idővel, pár év alatt az arcvonások eltorzulnak. Az arcélek eltompulnak, ahogy puffad, vizesedik az arc, sokaknál kialakul ez a jellegzetes kerek fej résnyi hombszemekkel, piros bohócorral, 10-20 évvel idősebbnek látszó küllemmel a valós életkornál. A piától nem csak az szenved, aki issza, ugyanis az alkoholista sokszor a szeretteinek támad neki vagy szóval, vagy tettlegességgel. Ez megint a politikának jó, hiszen a normális embereket is leköti az ilyen családtagok problémája és addig sem tudnak azzal foglalkozni, hogy a politikusok eközben miben mesterkednek.

dec. 31. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!