Miért szeretik magukat annyian produkalni tiktokon?
Figyelt kérdés
Miért lett a magamutogatas,ertelmetlen trendek 10000x bemutatasa különböző emberek által ekkora siker? Miért majmoljak egymast az emberek? Konkrétan ugyanazzal a mimikaval,testbeszéddel adja elő ugyanazt,csak azért hogy szerepelhessen. Miért sikerült ennyire teret hódiatani ennek a platformnak? Mindenki sztár akar lenni legbelül?dec. 30. 22:22
11/13 A kérdező kommentje:
10# nekem vegyesen dobalja be az algoritmus. Követek egy csomó ertelmeset, viszont van hogy ilyen semmitmondó nem tudom miket. Azt hiszem néha ajánl is az algoritmus ilyen "hátha ez is bejön" dolgokat
dec. 31. 11:54
12/13 anonim válasza:
Egó miatt. Jól esnek neki a lájkok meg a kommentek. Én se kedvelem ezt a tiktokban, hogy ugyanazt a hülyeséget látom 50 különböző pofával, mert magától nem tud kitalálni valami értelmes tartalmat.
Ebből a szempontból többre értékelem a youtube-ot.
13/13 anonim válasza:
"De ebből azok is megelnek akiknek alig van követőjük?"
Pár ezres követőre nem adnak pénzt. Így csak marad nekik a szerencsétlen próbálkozás a nézettség növelésére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!