Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Magyarországon miért van...

Magyarországon miért van ennyi alkoholista?

Figyelt kérdés
nagy sok családban van. sok családot, gyereket ez tesz tönkre. annak idején az én gyerekkoromban is megjelent az anyámnál.. illetve miért depressziósak az emberek magarországon?

dec. 28. 18:08
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
84%
Mert legális, korlátlanul. Ez is kábítószer, pótcselekvés, függőség, mint a többi. Érthetetlen miért megtűrt, miért nincs korlátozva.
dec. 28. 18:45
 12/37 anonim ***** válasza:
19%

Csak a múltgenerációsak isznak

En egyet se látok aki alkesz lenne es nem öreg. Inkabb a drogok mennek most. Szinte nincs egy tiszta pasi sem.

dec. 28. 18:46
 13/37 anonim ***** válasza:
100%
Mert sokan annyira kilátástalan helyzetben vannak, amin valamilyen okból nem tudnak változtatni, és ez egy olyan szer, ami elérhető és az egyik, ha nem konkrétan az egyedüli, örömforrás sokaknak. Rengeteg boltban kapható, kis közérttől kezdve a hipermarketekig, szóval könnyen beszerezhető.
dec. 28. 18:54
 14/37 anonim ***** válasza:
22%
Mert ez egy pletykafészek sunyi ország. Mindenkit le akarnak itatni hogy kiszedjék belőle a titkokat, a gondolatait amik nem rájuk tartoznak egyelőre, meg rávehessék olynokra amiket nem is akar. Aztán az így bepalizott emberek úgy maradnak, és már ők is elhiszik hogy inni kell.
dec. 28. 18:55
 15/37 anonim ***** válasza:
30%
3-as vagyok, Nem értem miért kellett lepontoznotok. az 1-es tényleg nem állította azt hogy jobb lenne ha füvesek rohangálnának mindenhol, és én sem mondtam azt hogy nem értek egyet a 2-essel...
dec. 28. 19:01
 16/37 anonim ***** válasza:
87%
Tényleg a kultúránk része az alkohol, egyébként Magyarország nem egy vidám ország. Poltikától függetlenül, a történelmünk is egy nagy csalódás, és az egész rendszer is az. Itt nagyon nehezen halad az ember egyről a kettőre, nehezen vesz házat, alacsonyak a fizetések, az árak az egekben, nagyon sok minden hiányzik a boldog élethez hogy az emberek boldogulni tudjanak. Ha a gyakori felnőtt kapcsolatokból indulok ki, a társkeresés sem az egyszerű kategória. Az egészségügy az iskola, minden romokban van. Nem csodálom.
dec. 28. 19:15
 17/37 anonim ***** válasza:
72%
Kilátástalansag,fidesz.
dec. 28. 19:23
 18/37 anonim ***** válasza:
67%
Nem akarnak a zemberek felelősséget vállalni önmagukért, így jobb a "kannás élet"...
dec. 28. 19:34
 19/37 anonim ***** válasza:
0%
16 Az nem kultúra hanem anti kultúra.
dec. 28. 19:39
 20/37 anonim ***** válasza:
60%
A sorkatonaság végeredményeként is
dec. 28. 20:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!