A szomszéd miért flexel, amikor ünnep van?
Figyelt kérdés
Eszem megáll. A másik meg fát darabol. Ilyenkor nem illik zajongani ugye?tegnap 14:08
21/42 A kérdező kommentje:
Nem sokáig élnél. :D Amúgy abbahagyta mert rásötétedett. :D
tegnap 16:15
22/42 anonim válasza:
Látom, a gérvágósoknak elevenükre tapintottam :)
#15 vagyok. Puszi
23/42 anonim válasza:
Panelban lakom, nálunk tavaly 24-én Szenteste este 8kor fúrt valaki :d
24/42 anonim válasza:
Kedves 23-as! Szintén panel, a közvetlen szomszédom dec. 26-án fúrt. Aznap sorban álltunk az ajtaja előtt boldog karácsonyt kívánni. :D
25/42 anonim válasza:
Társasházban lakunk, kapaszkodj meg,ma porszívóztam és mostam is, a gyerekek meg csak üvöltve tudnak játszani alapból. Úgy szeretnék olyan világban élni,ahol otthon nem kell semmit csinálni, se munkanapon,se szabadnapon.
26/42 anonim válasza:
Én ma egész nap fúrtam. De más is fúrt. Ilyenkor ér rá mindenki.
27/42 anonim válasza:
Velkám tu vidék! Ha a flex abbamarad, akkor meg majd ugatnak a kutyák, kukorékol a kakas. Menj tanyára!
28/42 anonim válasza:
Haveromék szomszédja éjjel fejlámpánál nyírta a füvet. Benzinessel, természetesen.
30/42 anonim válasza:
Svájcban a wc-t se húzhatod le éjszaka. De az egy másik világ. Magyarországon inkább Balkán, itt természetes a zajongás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!