Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A nők miért szeretnek cipőt...

A nők miért szeretnek cipőt vásárolni?

Figyelt kérdés
dec. 21. 21:16
1 2
 1/17 Fragments of Fantasy ***** válasza:
68%

Én is szeretek, pedig nem vagyok nő.

Nem ettől függ.

dec. 21. 21:26
 2/17 anonim ***** válasza:
58%
Én is szeretek meg ruhát vásárolni is meg bármit vásárolni is pedig hetero férfi vagyok egyszerűen csak azért szeretem mert fontosnak érzem magam közben és jó érzéssel tölt el hogy van annyi pénzem hogy betudjak vásárolni és hogy van annyi eszem hogy megtervezzem a havi költségvetésemet
dec. 21. 21:30
 3/17 anonim ***** válasza:
88%
Én nem nagyon szeretek mezítláb járkálni, főleg így télen.
dec. 21. 21:35
 4/17 anonim ***** válasza:
84%
Én például nem szeretek. Csak kötelező körként élem meg, hogy ne mezítlább járjak. Nem szeretem, hogy olyan sok számomora ronda cipő van és baromi nehéz olyat találni ami tetszik.
dec. 21. 21:41
 5/17 anonim ***** válasza:
80%

Én is szeretek, de nem tudnám megfogalmazni, miért. A mostani cipődivat viszont nem az esetem.

N

dec. 21. 21:44
 6/17 anonim ***** válasza:
81%
Dehogy szeretek. Ortopéd betétet hordok, alig fér bele valamibe. Alkalmi cipőről nem is álmodok.
dec. 21. 21:51
 7/17 anonim ***** válasza:
82%
Nem különösebben. Csomó szarságot szeretek vásárolni, de a cipő sosem volt ilyen. Viszont van egy öcsém aki odavan a sneakerekért, szóval a cipővásárló gén valszeg benne öröklődött.
dec. 21. 21:55
 8/17 anonim ***** válasza:
59%
A cipot nem lehet kihizni
dec. 21. 22:08
 9/17 anonim ***** válasza:
85%

Max az szeret aki obszcén gazdag. Vagy mazochista. Esetleg mindkettő.

Gyűlölöm hogy annyi olyan van ami jól néz ki, jól állna, minőségben is rendben van, erre rohadt drága. Cipővásárlásnál általában sírni tudnék, itt nyom, ott nem jó, elmegy vele egy fél nap, ami jó azért meg adjam oda a vesémet is. Sima fekete alkalmi cipőt meg óriasi kihívás találnom, mert nem szeretem a magassarkúakat, se a vékony talpúakat, a kényelem számomra fontosabb annál. Ja és a méretezés annyira random, hogy arra kifejezés nincs. 38-40ig bármi jó lehet, általában 38,5es kéne ami természetesen nincs a kinézett darabból. A legutóbb konkrétan rongyosra jártam a cipőmet mert annyira utálom a cipővásárlást hogy folyamatosan halogattam 🥲

dec. 21. 22:08
 10/17 anonim ***** válasza:
57%
Számomra kínszenvedés, mert magas vagyok és a lábam is nagy, alig találok magamra lábbelit :(
dec. 21. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!