Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi marad nekik ünnepekre ?

Mi marad nekik ünnepekre ?

Figyelt kérdés
Látom facen, nagyon sokan már Dec 17-18-20-án megfőzték a töltött káposztat, ki sutotték a bejglit, stb .. mi marad akkor nekik karácsonyra? Mi mindig a töltött káposztát, kocsonyát 23-án főzzük. A sulteket: rántott hús, töltött dagadó , francia saláta csak 25-én. És a süteményt is 24-én süssük
dec. 21. 15:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
48%
Ha ezt mind meg is eszik az ünnepekig akkor az ünnepekre marad nekik a székrekedés, gyomorrontás, hányinger, szédülés.
dec. 21. 15:24
 2/12 anonim ***** válasza:
47%

Mi december 3-án megcsináltuk a mézeskalácsot, december 14-én megcsináltam a kókusztekercset, apa tegnapelőtt megcsinálta a kocsonyát, keresztanyukám hétfőn fogja a töltött káposztát.

Holnap meg a karácsonyi menüt készítem el, mivel apánál 24-én fogunk ebédelni, párom apjáéknál 25-én.

A mézeskalácsból itthon még nem evett belőle senki, majd ünnepekkor.

A töltött káposzta sokáig eláll, a bejgli úgyszintén.

Ha ti saját magatok rabszolgái szerettek lenni ünnepekkor, az a ti dolgotok. Mások elosztják időben, hogy ne egyszerre kelljen megszakadni és egész nap csak a konyhában robolni ünneplés helyett.

Nekünk a Mikulás hozta a karácsonyfát is.

dec. 21. 15:27
 3/12 anonim ***** válasza:
61%
Amit meghagynak, nyilván. Ezek egyike sem olyan, ami pár nap alatt megromlana, szóval teljesen ésszerű dolog előre készülni, és nem pont az ünnepekkor megszakadni mert mindent aznapra hagytunk.
dec. 21. 15:33
 4/12 anonim ***** válasza:
67%

Akkor majd újrakezdik a sütést - főzést.

Egyébként annyit falnak olyankor az emberek, hogy az már martalékosság, mint a disznók. Ezért is van annyi elhízott tag.

dec. 21. 15:40
 5/12 anonim ***** válasza:
30%

#2:

Hát ha nektek az a jó, hogy majdnem 1 hónapja állott kajákat esztek ünnepekkor...néha nem értem a sok hülye emberlényt.🙄

dec. 21. 15:53
 6/12 anonim ***** válasza:
23%
Hát biztos nem ennék a 10+ napos kókusztekercsből😂 De az egy hetes töltött káposztából sem. Tudtommal darált hús van benne, azt már a harmadik napon sem szívesen eszem meg. De ti tudjátok. Maximum szétfossátok magatokat jobb esetben, aztán majd nevetgéltek, hogy hahaha a töltött kápi már csak ilyen. (Véletlenül sem a romlott kaja.)
dec. 21. 15:59
 7/12 anonim ***** válasza:
48%

Nem értem, hogy most miről beszélsz.

A mézeskalács, kókusztekercs neked hol főtt étel? Egyik se romlandó, a kókusztekercs simán eláll a hűtőben 2-3 hétig is.

A töltött káposztát keresztanyukám 23-án csinálja, én holnap készítem a karácsonyi menüt, ami megint csak elfogy pár nap alatt.

A kocsonya egy hét alatt elfogy, tehát az ünnep végére elfogy (Dec. 19- 26)

Minek büfögsz ide baromságokat? Ezen az alacsony értelmi szinten vagy, hogy ennyire imádod hallatni a hangodat?

dec. 21. 16:01
 8/12 anonim ***** válasza:
32%

Ha a hülyeség fájna, te már rég ordítanál.

Megnyugtatlak, senki soha nem lett beteg.

Viszont a te hülyeséged az betegítő.

dec. 21. 16:03
 9/12 anonim ***** válasza:
51%
Ami nem romlik meg, meg lehet sütni jóval előbb is, gondolom nem egy tepsivel készül. Van aki lefagyasztja egy részét a sütinek. Vagy nem esznek sokat, vagy mást is főznek mellette és jut karácsonyra is töltöttkápi.
dec. 21. 16:06
 10/12 anonim ***** válasza:
19%
Még mindig divat kiposztolni facen ki mit eszik? :D Már pár éve nem vagyok fent, azthittem kinőtték.
dec. 21. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!