Ez az oldal szinvonala úgy látom évtizedek alatt sem változott igaz?
Figyelt kérdés
Itt mindig is a kommentelők döntötték el hogy együtt lehetsz-e valakivel vagy sem.ma 19:25
1/7 anonim válasza:
Szerintem változott. Régen a rántott húsos válaszok után is rengeteg privátot kaptam, hogy akarok-e szexelni. Ma már alig kapok.
2/7 anonim válasza:
"Itt mindig is a kommentelők döntötték el hogy együtt lehetsz-e valakivel vagy sem."
Hát ha te hagyod, hogy az ide írogatók mondják meg, mit csinálj, akkor meg is érdemled. ☺️
3/7 Senior Séf válasza:
Szerintem is változott. Régen 55 éves Senior Séf irkált ide, most meg 65.
4/7 anonim válasza:
Aki itt kérdést tesz fel, az a kommentelők válaszára kíváncsi. Akinek gond, hogy kérésre kap egy választ, az ne tegyen fel kérdést. Az meg, hogy mit fogadsz meg, a te döntésed.
5/7 anonim válasza:
Sokkal kevesebb bojler van eladó. A kommentelő nem dönt semmit, csak reagál a feltett kérdésre, vagy tapaszlatot oszt meg, javaslatot tesz hogy ő mit csinálni. Az viszont régen is probléma volt, hogy aki a saját hülyeségén kívül nem hajlandó mást meghallani, annak hiába beszélnek.
6/7 anonim válasza:
A kérdésre: az itteni színvonal már egy jó ideje rohamosan csökken, és ez nem olyan dolog, ami javulni látszik az elkövetkező időkben sem.
A megjegyzésre: az itteni kommentelők nem döntenek el semmit sem. Csak leírják a véleményük, sokszor eléggé kendőzetlenül, tapasztalatuk, de senki nem mondta, hogy az a szentírás, amit egy szó nélkül meg is kell fogadni.
7/7 anonim válasza:
szerintem romlott, ellepték olyan selejtek mint ezek az itteni incel féleségek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!