Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha pasiként nagyon érzelmes...

Ha pasiként nagyon érzelmes vagyok, érdekel az önismeret és spiritualitás, akkor lehet, hogy női lelkem van?

Figyelt kérdés
Emellett nagyon érzékeny, empatikus vagyok és szeretek lágy, érzelmes dalokat hallgatni. Könnyen elérzékenyülök. Önismereti könyveket is olvasok. Érdekelnek az emberek, emellett a pszichológia és az emberi viselkedés.

ma 01:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Yin-es vagy Yang-os a lelked, azaz férfi vagy női, de szerintem mindkét oldal lehet érzékeny, önismeretre hajló, csak az egyik adó-aktív, a másik elfogadó-passzív minőség.
ma 01:29
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez is egy értelmezési lehetőség, de szvsz félrevezető.
ma 01:30
 3/5 anonim ***** válasza:
42%
Azt nézd meg hogy egészséges, normális állapotodban milyen arányban van jelen az adás/aktivitás-elfogadás/passzivitás. Ha nincs akkora előtérben az adás/aktivitás, akkor valószínűleg Yin-es, női lelked van. Ők művészibbek, érzékenyebbek, érzelmesebbek, befelé fordulóbbak.
ma 01:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Az extrovertáltság-introvertáltság is sokatmondó, de csakis normális, egészséges állapotban.
ma 01:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Most te jössz 2-es! :)
ma 01:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!