Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A magyarok egy jó része miért...

A magyarok egy jó része miért más emberek dolgával foglalkozik a sajátja helyett ?

Figyelt kérdés
dec. 14. 21:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
19%
Nagyon sok benned az elfojtott agresszió az írásod alapján, ahogy kiveszem mindenkinek is kész vagy neki menni…
dec. 14. 22:13
 12/18 A kérdező kommentje:

11.

Látom olvasási gondjaid vannak, nézd már meg hogy mit írtam megmondtam hogy én nem kötekszek senkivel de nyilván hogy ha belém kötnek akkor nem fogok kihátrálni

dec. 14. 22:18
 13/18 A kérdező kommentje:

Akkor arra agyjál mar választ hogy például hogyha annyira foglalkoznak állítólag a magyarok a másik emberrel akkor múltkor a buszon amikor fölszállt egy 40 kilós cigány és elkezdett kötegedni egyesével az emberekkel például odament egy elég kigyúrt 120 kilós alakhoz aki elmenekült és En voltam az egyetlenegy aki megmondtam hogy szálljon le a buszról de nem ütöttem le mert leszállt magától

Amúgy ilyen ember vagy te is hogy belekötsz másokba ?

dec. 14. 22:25
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Ráérnek. A sajátjukat (sem) tudják megoldani, így a másiké jobb.
dec. 14. 23:06
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Mert a saját életüket rendben tudják - annak ellenére is, hogy ez a legtöbb esetben nem igaz. Lélektani nyomorékok.
dec. 15. 05:46
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Mert addig sem kell a saját nyomorukkal foglalkozniuk, amíg a mások életével törődnek.
dec. 15. 06:52
 17/18 anonim ***** válasza:
Mert a magyarok egy jó részének ritka szar élete van!
dec. 15. 08:59
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Amíg a másik dolgával, életével foglalkoznak, addig sem kell a sajátjukkal, ami az esetek többségében ugyancsak nincsen rendben. Meg sokszor mások gondját "könnyebb" megoldani, mint a sajátot, mert azt külsősként látjuk, nincsenek olyannyira érzelmi reakcióink, mint annak, aki épp átéli.
dec. 15. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!