Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Demencia megelőzése?

Demencia megelőzése?

Figyelt kérdés

Nagyapám 75 éves korában lett demens és ahogy az idő telt, egyre jobban az lett. Édesapámon is tapasztaljuk a korai demencia jeleit, bár ő még csak 53 éves. Néha más nevet mond egy bizonyos személynek, sokszor feledékeny és néha az is megesik, hogy többször is el kell neki mondani a dolgokat, hogy megértse. Egyébként mind, apám, nagyapám művelt emberek, okosak. Az egyik ügyész, a másik orvos.

A kérdésem az lenne, hogy én is demens leszek? (férfi vagyok) Női ágon semmi ilyen nincs. Demencia megelőzési tippek? Nyitott ember vagyok. játszok hangszeren, olvasok és sétálok napi szinten. Az étkezésre is megpróbálok odafigyelni.

ma 17:16
 1/3 anonim válasza:

[link]

Hallgasd ezt meg. Minden kérdésedre válaszol.

ma 17:23
 2/3 anonim ***** válasza:
Vészes folsavhiány, b vitamin hiány jellemzi a demenseket. Az agy így nemtud működni.
ma 18:14
 3/3 anonim ***** válasza:

Plusz herpeszvirus is okozhatja

[link]

ma 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!