Sok vendégetek lesz a karácsonyi időszakban?
Figyelt kérdés
dec. 11. 20:44
2/20 anonim válasza:
Senki. Család négyesben. Még az hiányozna, hogy másokra is dolgozni kelljen.
3/20 anonim válasza:
Nem. 2 közeli rokonom és 2 családtagom halt meg idén. Karácsonyozni sincs kedvem.
5/20 anonim válasza:
Remélem nem. Nem szeretem a felhajtást.
6/20 anonim válasza:
A sógornőmék már 30 éve karácsony első napján a vendégeink ebédre. Mivel idán a lányomék nem jönnek haza külföldről így csak a szúk család lesz együtt.
8/20 anonim válasza:
Hozzám nem járnak vendégek. 2 éve lakom itt, szerencsére egyedül. Ezalatt (szerencsére) nulla vendégem volt. Ha vendégeskedést akarok, akkor én megyek valahova, de én se szeretek senkihez járkálni, így valami semleges helyen szoktunk találkozni, ha nagyon muszáj, de nem nagyon muszáj.
9/20 anonim válasza:
Nem. Mi megyünk szülőkhöz, hozzán hál' Istennek senki.
10/20 anonim válasza:
A család lesz, senki más, összesen 4 fő.
Mi sem megyünk sehova, nem is hiányzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!