Vannak hozzám hasonló emberek (akàr szingli akár kapcsolatban) akik mindenhova egyedül szeretnek menni?
Van amikor szeretek egyedül vásárolni, mert senki nem nyafog, ha be akarok nézni a Pepcoba még a vásárlás végén, és folyamat nem kell keressem a személyt akivel mentem, mivel megy mindenki körbe mint a bolond bárány.
Mekizni imádok egyedül. Vagy a párommal, de a barátokkal utálok. Utálok beszélgetni miközben eszek, és a párom is. Velük meg mindig kell csacsogni
Én szeretek egyedül vásárolni, mert persze attól függ milyen kedvem van, van amikor sietek, de van amikor meg lassan körbenézek. Szeretem ha más nincs mellettem, akihez kell alkalmazkodnom, nyilván nem szeretek hátráltatni senkit sem, meg ha nyafog valaki, hogy siessek már, azt sem szeretem. Szóval nekem az egyedüli vásárlással nincs bajom, saját tempóban csinálhatom. Ez vonatkozik a bevásárlásra, de akár a ruha stb. vásárlásra is.
Szeretek egyedül sétálni, zenét hallgatva. Kikapcsol. Azt is szeretem, ha valakivel megyek és beszélgetünk, de néha kell a nyugi, imádok egyedül sétálni.
Moziba pedig annyira nem járok, ha még is megyek évi 2x, akkor az általában a párommal van. Utazni pedig.. általában olyan helyekre utazok, ahol van valakim, szóval a célállomáson várnak, viszont maga az úton általában egyedül vagyok. Azért amikor 30 órát utazok (átszállásokkal - repülő), akkor van amikor élvezem a nyugit, de egy idő után dögunalmas, akkor viszont örülnék ha lenne velem valaki.
Megszoktam, tudomásul veszem és elviselem :)
Nyolcadik évem, ami egyedül telt.
55/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!