Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vannak hozzám hasonló emberek...

Vannak hozzám hasonló emberek (akàr szingli akár kapcsolatban) akik mindenhova egyedül szeretnek menni?

Figyelt kérdés
Pl vásárolni, sétálni, moziba, utazni.

dec. 7. 00:22
 1/7 A kérdező kommentje:
Én pl most 30 éves férfiként full egyedül néztem meg az adventi vásárokat, mert nincs senki az életemben akit ez érdekelhet.
dec. 7. 00:23
 2/7 anonim ***** válasza:

Van amikor szeretek egyedül vásárolni, mert senki nem nyafog, ha be akarok nézni a Pepcoba még a vásárlás végén, és folyamat nem kell keressem a személyt akivel mentem, mivel megy mindenki körbe mint a bolond bárány.

Mekizni imádok egyedül. Vagy a párommal, de a barátokkal utálok. Utálok beszélgetni miközben eszek, és a párom is. Velük meg mindig kell csacsogni

dec. 7. 00:30
 3/7 anonim ***** válasza:

Én szeretek egyedül vásárolni, mert persze attól függ milyen kedvem van, van amikor sietek, de van amikor meg lassan körbenézek. Szeretem ha más nincs mellettem, akihez kell alkalmazkodnom, nyilván nem szeretek hátráltatni senkit sem, meg ha nyafog valaki, hogy siessek már, azt sem szeretem. Szóval nekem az egyedüli vásárlással nincs bajom, saját tempóban csinálhatom. Ez vonatkozik a bevásárlásra, de akár a ruha stb. vásárlásra is.

Szeretek egyedül sétálni, zenét hallgatva. Kikapcsol. Azt is szeretem, ha valakivel megyek és beszélgetünk, de néha kell a nyugi, imádok egyedül sétálni.

Moziba pedig annyira nem járok, ha még is megyek évi 2x, akkor az általában a párommal van. Utazni pedig.. általában olyan helyekre utazok, ahol van valakim, szóval a célállomáson várnak, viszont maga az úton általában egyedül vagyok. Azért amikor 30 órát utazok (átszállásokkal - repülő), akkor van amikor élvezem a nyugit, de egy idő után dögunalmas, akkor viszont örülnék ha lenne velem valaki.

dec. 7. 01:10
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Megszoktam, tudomásul veszem és elviselem :)

Nyolcadik évem, ami egyedül telt.

55/F

dec. 7. 04:23
 5/7 anonim ***** válasza:
#4 Fogadd őszinte részvétem.
dec. 7. 06:37
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem vagyok özvegy , szerencsére :)

# 4

dec. 7. 10:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen, nagyon szeretek egyedül menni mindenhova. Pl koncertre is, mert nem szeretek a hangos zene közben üvöltve beszélgetni valakivel, ahelyett, hogy a zenére figyelnék. Ugyanígy színházba, moziba, külföldre, kirándulni is szívesen megyek egyedül. Nekem olyan furcsa, hogy valaki egyedül nem mozdul ki sehova és mindig másoktól teszi függővé, hogy elmegy-e valahova vagy sem. Én ha menni szeretnék valahova, akkor megyek, ki nem hagynám a kedvenc zenekarom koncertjét stb, csak azért, mert más ismerős nem megy. Beletartozik az is, hogy csupa ismeretlen előadót preferálok, nem sokat járok nagy bandák koncertjeire. Elég rétegzenék, de én ezeket szeretem.
dec. 21. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!