Szerinted megfogják büntetni a háziorvosomat ha ellenőrzést kap?
Figyelt kérdés
Háziorvossal 1-1 hónap alatt felirattam 2x2 havi vérnyomáscsökkentőt.. elmondom hogyan...
11.05-én kértem 2 havi Coverexet.. ami elég lenne 01.05ig.. most aztán ma 12.06-án azaz rá egy hónapra kértem megint 2 havi Coverexet.. tehát 1-1 hónap alatt 4 havi mennyiséget irattam ki magamnak (azért csináltam így hogy legyen tartalékok)
dec. 6. 19:03
1/4 anonim válasza:
Senki nem foglalkozik a te egyhavi gyógyszereddel. 3 havit fel lehet írni. Nem nézegetik, hogy neked mennyi az adagod.
2/4 anonim válasza:
A javaslatot gyógyszerekkel, fájdalomcsillapítókkal, pszichiátriai szerekkel lehet gond. Vérnyomáscsökkentö szerintem senkit nem érdekel.
4/4 A kérdező kommentje:
Anyukám feliratott 3 havit multhonapban. Most ebben a hónapban ismét 3 havit. Tehát ez 6 havi . Hogyan írja fel az orvos neki havonta 3 havit ezt sem értem! Nem veszi észre az orvos hogy 1 hónapba íratott 3 havit és már megint 3-at ker?
dec. 6. 20:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!