Hogyan spóroltok?
Figyelt kérdés
dec. 6. 00:02
1/15 anonim válasza:
Nagyon altalanos kerdes ez. Tudom h mennyit keresek, annak a 20%-at alapbol felre rakom es a maradekbol gazdalkodom. Most karacsonykor meg utazasokkor ez nem jon be maskor igen
2/15 anonim válasza:
Nem spórolok, hanem igyekszek jobban keresni. Akárhogy spórolgatsz, 300kból szenvedés az élet, másfél millióból pedig szórhatod, és akkor is van mint befektetni.
3/15 anonim válasza:
Úgy, hogy nem veszek haszontalan dolgokat.
4/15 anonim válasza:
Nincs etterem. Keves es akcios kaja, ugyis fogyizni kell. Beruhazasok halogatasa. Veszforgatokonyv van: haboru lesz allitolag, az inflacio szaguld, a kormany szrik rank, a fidesznek vege. Egy csomo figyelmezteto jel, hogy keszuljunk sokkal rosszabb idokre.
5/15 anonim válasza:
Nem költök számomra érdektelen, értelmetlen, szükségtelen dolgokra, de semmi egyéb! Kinek, miért, mire spóroljak? Több jusson a hiénáknak, amikor már a tepsiben figyelek?
6/15 anonim válasza:
Minimális kaja vétele, nem járok ide-oda, csak úgy, igyekszem a vizet-villanyt minimálisan használni, nem veszek meg mindenfélét, a fizu 10%-át év végén összegyűjtöm, e mellett az aprókat is gyűjtöm.
7/15 anonim válasza:
A fidesznek vége szöveg annyiban érdekes, hogy innentől turbóba kapcsolják a nép legyalázását és ezt túl kell élni. 4-es voltam. Jöhetnek a felpontozások a 4esre.
8/15 anonim válasza:
Meggondolom, hogy mire költök, tényleg kell-e nekem, vagy csak impulzív vásárlás lenne. Pár termékről le is mondtam. Turiba járok göncökért.
9/15 anonim válasza:
Mozit, éttermet, rendelést, egyéb hasonló extra költést meggondolok.
10/15 anonim válasza:
Régebben havonta öt napig hozattuk a kaját, a határidőim miatt, ezt ma nem tesszük, azokon a napokon is összeütök valami főtt kaját. Éttermezés nincs (előtte volt havi 1-2 alkalom). Plázába ha mentünk (régebben), mindig természetes volt egy gyros vagy egy kínai kaja/pizza szelet/Meki, ezt is befejeztük már. Amúgy ezekről nem volt nehéz lemondani, mert nem csak az árak nőttek kb. duplájára (ha nem jobban), hanem az adag is kisebb lett és az alapanyagok minősége is silányabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!