Szerintetek miért szeretik az emberek a fantasy, misztikus film sorozatokat nézni ?
Figyelt kérdés
Lehet mert ott valóra válnak az álmok és sokkal jobb mint a való élet ?dec. 1. 17:58
1/10 anonim válasza:
Mert a kreativitás és a fantázia az emberi elme velejárója. Lehetsz a legboldogabb ember a világon egy tökéletes élettel, és még akkor is örömödet lelheted egy érdekes, varázslatos történetben.
2/10 anonim válasza:
Vagy eltereli a figyelmet a valóságról. Teret adhatnak a kreativitásnak. Érdekes lehet maga a világépítés / történetmesélés
3/10 A kérdező kommentje:
Ezzel maximálisan egyetértek.
dec. 1. 18:06
5/10 anonim válasza:
Akkor én pont ezek miatt nem szeretem, amiket írtok, mert alapvetően nem is értem ezen filmeket. De nem baj: van, aki a valóságot szereti, van, aki a képzeletét, a kreativitását is szereti/tudja használni.
6/10 anonim válasza:
Amiért mások krimit szeretnek nézni vagy romantikust. Ízlések és pofonok.
Amúgy igen beindítja a fantáziát.
8/10 anonim válasza:
Amikor ismerőseimtől ezt kérdezem, mindig azt a választ kapom, hogy ennek a műfajnak a segítségével lehet a legkönnyebben megfeledkezni a hétköznapi gondokról. Én például nem szeretem ezt, és nagyon érdekes, hogy a hétköznapi gondjaimba nagyon szeretek elmerülni és nagyon szeretem elemezni azokat. Szerintem egyébként a vígjátékokat is pont ezért nem szeretem. Most ha belegondolok, szinte csak drámákat szoktam nézni.
9/10 anonim válasza:
Ez a kedvenc film-, sorozat-, és könyvműfajom, mert általában (legalábbis a különlegesebbek) egyedi világgal bírnak, amiket szeretek felfedezni, megérteni. Részben, mert elrugaszkodik a valóságtól, ami remekül kikapcsol, másrészt, mert ha jól vannak megírva, nagyon le tudnak kötni.
Kreatív megoldások, történetvezetések vannak ilyen művekben, amiket nehéz is megunni, meg gyakran több szálon is futnak az események, így oda is kell figyelni rendesen. Meg a legtöbbnek van egy jellegzetes hangulata, ami számomra utánozhatatlan és megunhatatlan.
10/10 anonim válasza:
Az újdonság iránti vágy és annak felfedezése mindig is hajtotta az embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!