Hazudsz az életedről?
Figyelt kérdés
Én nem, de megfordult már a fejemben, hogy nem kéne mindig őszintének lenni, inkább azt mondani, amit az emberek hallani akarnak, nem akarom, hogy belém kössenek. De annyira nem megy jól az ilyen, de tudom, hogy vannak megrögzött hazudozók, akik még maguk is elhiszik a sok kamut és úgy mondják az arcomba a dolgokat, mintha tény lenne, amiről ők is tudják, hogy tudom, hogy hazugság.
Neked van valami, amiről hazudsz vagy elhallgatod? Inkább ismerősöknek, kollégáknak szánt hazugságokra gondolok, nem közeli hozzátartozóknak.
tegnapelőtt 16:55
1/10 anonim válasza:
Nem-nem.. Épp ellenkezőleg, túl őszinte vagyok. Egyszerűen nem tudok hazudni, se füllenteni, nem is menne egyébként, mert rögtön látszódik az arcomon, ha nem mondok igazat, mosolygok stb.., nincs pókerarcom. Egyébként meg saját magam köpném szembe. Amit hazudnék magamról, az nem én lennék, skizofrén meg nem vagyok..
2/10 anonim válasza:
Ismerős az senki , felületesen beszélünk . Munkatárs az más , évekig lehettek kapcsolatban . Attól függ a másik ki , megbízható titoktartóbb vagy alja senki . Utóbbiakat átverem és gagyi témákkal etetem elváltam mert a fiunk meghalt( nem igaz), általában vissza jön mástól és magamba nevetek mert mindenről pletykálnak kipofáznak a férgek .
3/10 anonim válasza:
Nem hazudok, mert nem is tudok (olyan szinten kiül az arcomra, hogy az hihetetlen), illetve kisebb füllentések után is tudott bűntudatom lenni. Azt viszont nagyon megválogatom, kinek és mit mondok el, mert nem is mindenkire tartozik minden, illetve sosem tudni, ki, mikor, mivel él vissza.
4/10 anonim válasza:
A napirendemről szoktam, az életemről nem. Mivel néha nem pont akkor és úgy alszok ahogy kellene (pl 10-6 vagy valami, hanem ahogy sikerül) és akkor mindent mondok hogy ne kötekedjenek meg ne akarjanak altatóval mérgezni.
5/10 anonim válasza:
Igen. Mivel a többségnek semmi köze az életemhez, és ha elmondom a valóságot akkor le se tudom vakarni magamról őket. mindent is akarnak, természetesen ingyen és azonnal.
6/10 Metionin válasza:
Inkább az elhallgatós vagyok. Semmi kedvem ecsetelni a munkatársaknak, hogy miért egy rakás szar a családom vagy hogy milyen traumákat okoztak anno. Ha olyan dologra kérdez rá valaki, ami másoknak megszokott de nálunk az se volt normális, akkor hazudok. Sosem mondok rosszat pl. a szüleimről senki előtt, pedig nagyon gázosak.
7/10 anonim válasza:
Hogy őszinte lennék e mindenkivel? Nem. És szerintem senki sem.
Érdekből hazudok.
Munkahelyen 1-2 kretén kollégának, ügyfeleknek alap.
1-2 szomszédomnak is nehogy felgyújtsanak.
8/10 anonim válasza:
1-es vagyok.. A hazudozás igazából nem az én műfajom, füllenteni sem szeretek, mert mindig bűntudatom van utána.. Viszont elég lepcses a szám, túl sokmindent osztok meg magamról, ez elég nagy hiba... Inkább hallgatnom kellene.
9/10 A kérdező kommentje:
4. Én korán kelő vagyok, magamtól kelek fel még hétvégén is 6 körül (amint látod... :D), amit kb senki nem ért meg. Anno társkeresőn direkt a "miért kelsz ilyen korán?" kérdések megelőzése miatt nem 6-kor válaszoltam a férfiaknak, hanem vártam kb 8-9-ig, természetesen mit kaptam válaszul? "Miért kelsz ilyen korán?" :D
tegnap 06:48
10/10 anonim válasza:
Több embernek jobbá tettem már azzal a napját, hogy hazudtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!