Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az emberek többségének szerint...

Az emberek többségének szerintetek is szar élete van?

Figyelt kérdés

ma 09:45
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

#17 ja csak a magyar átlag egy rakat szar, frusztráltak is az emberek mindennap, de a "statisztika", aminek nincs forrása másképp mondja.

Nem mintha sajnálnám az átlagot, tesz is azért hogy szarban legyen, csak jobb lenne ezt bevallani.

ma 12:40
 22/28 anonim ***** válasza:
63%
Kérdező, tudsz a 15-ös válaszomban feltett kérdésekre válaszolni? Vagy a végén kiderülne, hogy mégse olyan szupi az életed, csak itt ferdítesz?
ma 12:54
 23/28 A kérdező kommentje:
#22 Az igazság az hogy kurvára leszarom, egy random ember hisz-e nekem vagy sem ;) Én tudom magamról milyen életem van, belátom a hiányokat, ez a lényeg. De ha ez felvidít, akkor azt mondom én igazából egy hajléktalan vagyok aki 50 Ft-ért kéreget a Corvin negyednél. Na ennek örülsz? Mehetsz vissza a futószalaghoz
ma 13:15
 24/28 anonim ***** válasza:
63%

Kérdező, nagyon paraszt és untintelligens vagy.

Én csupán feltettem neked pár kérdést, hogy mi alapján állítod azt, amit állítasz. Ez neked akkora probléma, hogy nem tudsz értelmesen rá válaszolni?

Azért nem akarsz rá válaszolni, mert tudod, hogy kamu az egész.

Te nem ismered az emberek többségét. Fogalmad sincs, hogy a többség hogy él, milyen életet szeret.

És még egyszer leírom, az se biztos, hogy te olyan jó életet élsz, csak mivel a való életben senki se figyel rád, nem kapsz szeretet, ezért itt akarod magad kiélni a nagyzolásaiddal, mert így legalább kapsz egy kis figyelmet, amit a való életben nem kapsz meg.

Nem gyárban dolgozom, de gondolom magadból indultál ki.

ma 13:23
 25/28 anonim ***** válasza:
#23 Ha leszarod random emberek véleményét, akkor minek kérdezed meg őket?
ma 13:24
 26/28 A kérdező kommentje:
#25 Csak nem szeretem az önmagukat becsapókat 🤷‍♀️ És az hogy ismerem eléggé az emberek többségét hogy megállapítsam milyen az életük nem arról szól én milyen zseni vagyok, hanem az átlag ember milyen hülye lol
ma 13:30
 27/28 anonim ***** válasza:

Mindig vicces amikor egy buta ember az érvelési készségeinek hiányát személyeskedéssel és a lehetséges tények, válaszlehetőségek kizárásával igyekszik igazolni.

Lásd a kérdezőt:

Állít valamit, miszerint az emberek többségének szar élete van, majd "levédi" azzal, hogy aki úgy véli nincsen szar élete az csak áltatja magát, tehát valójában szar élete van.

Majd ha valaki rámutat, hogy bármennyire is igyekszik kizárni a lehetőséget, de létezik ember akinek az állításával ellentétben valóban jó élete van akkor jön egy újabb "levédés" miszerint a másik fél csak azért állítja, hogy nincsen igaza mert tudja, hogy igaza van... :D

Óvoda.

ma 13:33
 28/28 anonim ***** válasza:

"lol"

Egy értelmes és intelligens felnőtt ember nem használ ilyen aluliskolázott (szleng) szavakat, amiket tizenévesek használnak csak.

ma 13:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!